Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 15:11

Στους…έξι ανέμους σκόρπισε ο Παμμηλιακός το Φιλώτι 6-1 στη Μήλο.

pammiliakos-filwti-26-5-2012-0

Την πιο γλυκιά ρεβάνς πήραν οι παίχτες του Παμμηλιακού στο πολύαναμενόμενο παιχνίδι με τον ΑΜΣ Φιλωτίου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

milos-mileika-nea

Η ομάδα της Μήλου μπήκε σεληνιασμένη στο γήπεδο και το σκορ κράτησε σε μονοψήφιο αριθμό γκολ για την ομάδα του Φιλωτίου ο τερματοφύλακας της Βασιλάκη με σωρεία εκπληκτικών αποκρούσεων.

Από δύο γκολ πέτυχαν ο Στάθης Παπαδημητρίου (και τα δύο με απευθείας εκτελέσεις φάουλ!) και Βασίλης Καμακάρης. Σκόραραν και οι Τσιριγωτάκης και Κλαούντιο.

Με τη νίκη αυτή ο Παμμηλιακός έφτασε τους 15 βαθμούς και ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, έχοντας τρία ακόμα παιχνίδια λιγότερα και στόχο την Πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη.

Η εικόνα του ματς

Ο Παμμηλιακός μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με γκολ από τα αποδυτήρια μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Παπαδημητρίου. Ο επιθετικός μέσος της ομάδας της Μήλου έτρεξε και πανηγύρισε το γκολ του στην κερκίδα με τον απόντα αρχηγό Αργύρη Σίδερη.Syros raouzaios

Ο ενθουσιασμός του γρήγορου γκολ ανέβασε την ομάδα του Παμμηλιακού ψηλά στο γήπεδο και η ομάδα του Φιλωτίου σε μια ξαφνική αντεπίθεση κέρδισε φάουλ στη γραμμή της περιοχής και ο Ευρυπιώτης με εκπληκτική εκτέλεση ισοφάρισε στο 12’ για το Φιλώτι 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το γκολ της ισοφάρισης τους ούτε για ένα λεπτό. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 13’ ο Στάθης Παπαδημητρίου με νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Βασιλάκη κάνοντας το 2-1.

Στο υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ο Παμμηλιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι και πολλές κλασικές χαμένες ευκαιρίες όμως ο Βασιλάκης κρατούσε την ομάδα του στο παιχνίδι.

pammiliakos-filwti-26-5-2012-1

Στο β’ ημίχρονο ο Παμμηλιακός μπήκε ακόμα πιο δυνατά. Πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Τσιριγωτάκη στο 47’(πέναλτι στην πρώτη φάση που κέρδισε ο Βασίλης Καμακάρης), Μπαργιάμι στο 56’ (με δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή) και Βασίλη Καμακάρη στο 56’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Το σκορ έκλεισε και πάλι ο Βασίλης Καμακάρης στο 75’.

Παναγιώτης Τσιριγωτάκης και Στάθης Παπαδημητρίου έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο, ενώ σε ρόλο σκούπας ο Κλαούντιο Μπαργιάμι έκοβε και μοίραζε παιχνίδι πίσω τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: Γενναδόπουλος, Καμακάρης Μ. (67’ Ραπανάκης), Μάνη (24’ Καμπανάρος), Ατανάσοφ, Ψαθάς Α., Μπαργιάμι Κ., Ψαθάς Ν. (61’ Ζούλιας), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β., Παπαδημητρίου Σ., Κυρίτσης.

Φιλώτι: Βασιλάκης, Κρασσάς, Μουστάκης Γ., Τσάφος, Μουστάκης Ν., Βασιλάκης Μ. Καραϊ Ε. (51’ Κρασσάς Σ.), Μουστάκης Δ., Βασιλάκης Π., Ευρυπιώτης Μ., Καραϊ Σ.

pammiliakos-filwti-26-5-2012-2

Μικρά Παμμηλιακά

-Πάγωσε προς στιγμήν ο κόσμος που βρισκόταν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου όταν στο 24ο λεπτό σε σύγκρουση παιχτών ο Μάνη του Παμμηλιακού σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο ποδοσφαιριστής του Παμμηλιακού διακομίστηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μήλου και επέστρεψε στο τέλος του αγώνα χωρίς κάτι ανησυχητικό.

-Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Μενδρινου και των βοηθών του.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares