Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021 20:20

Θετικό το τελευταίο τεστ της Σαντορίνης κόντρα στην ΑΕ Μυκόνου πριν το Κύπελλο

Νικηφόρο ήταν το τελευταίο τεστ της Σαντορίνης πριν τον αγώνα Κυπέλλου με την προοδευτική , καθώς επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Μυκόνου.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζονται. Οι Νίκος Παντέλης και Θεοφύλακτος Παχατουρίδης έβγαλαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους.

Η ανακοίνωση της Σαντορίνης 2020: 

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας έδωσε πριν από λίγη ώρα η ομάδα μας, που αντιμετώπισε την Α.Ε Μυκόνου που επίσης προετοιμάζεται στο Καρπενήσι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Σαντορίνη άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λόρι Κέρι, ενώ ο Άγγελος Βαμβακούσης ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0.

Το τελικό 3-0 για την ομάδα μας διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Σμυρλής, με τον προπονητή του ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 κ. Νίκο Παντέλη, να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Πλέον, η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Προοδευτική, για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares