Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 16:58

Βλαστός- Νεντέλκοβιτς: Ο Πανναξιακός το άξιζε!

VLASTOS-NENTELKOVITS

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Πανναξιακός – Αγία Παρασκευή οι προπονητής των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του s.c.

Πληρώσαμε το -6

Syros raouzaiosΟ Ιβάν Νεντέλκοβιτς (Αγία Παρασκευή) , έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανναξιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Πανναξιακός άξιζε την παραμονή στην κατηγορία και ότι με την ποιότητα που διαθέτει δεν θα μπορούσε να μην σωθεί.

Όσο αφορά τον υποβιβασμό της ομάδας του είπε ότι οι -6 βαθμοί, που είχε η Αγία Παρασκευή κατά την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν αρκετοί για να υποβιβάσουν την ομάδα παρόλη την καλή πορεία που έκανε στον 2ο γύρο.

Για το μέλλον της Αγίας Παρασκευής, δήλωσε ότι η ομάδα θα βασιστεί σε νέα παιδιά και θα προχωρήσει στο χτίσιμο μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας για το μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλους

Σαφώς ικανοποιημένος o Γιώργος Βλαστός (Πανναξιακός) αφού ευχαρίστησε (παίχτες, διοίκηση, κόσμο και ΜΜΕ) είπε ότι η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πήρε δίκαια την 5η θέση.

Το μυστικό της επιτυχίας, όπως είπε ο έμπειρος τεχνικός οφείλετε σε μεγάλο βαθμό στην σκληρή δουλειά των 2 ½ μηνών που ήταν στον πάγκο των μπλε, αλλά και στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια της ομάδας.

Όσον αφορά την παραμονή του ή μη στον πάγκο του Πανναξιακού μας αποκάλυψε ότι ήδη έχει γίνει η πρώτη επαφή με την Διοίκηση και ότι το επόμενο διάστημα θα ξανασυναντηθούν για να παρθεί η οριστική απόφαση.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δύο προπονητών:



Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares