Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 12:52

Ο Νίκος Κατσάνης: Επιτυχημένη η χρονιά [vid]....

KATSANIS NIKOS SIMA

Στο s.c μίλησε ο τεχνικός Διευθυντής του Πανναξιακού Νίκος Κατσάνης. Ο Παράγοντας, που έπαιξε κεντρικό ρόλο στην φετινή πορεία της ομάδας της Νάξου, μίλησε για την φετινή χρονιά, αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Syros raouzaiosΟ κύριος Κατσάνης αφού ευχαρίστησε, παίχτες, τεχνική ηγεσία, κόσμο, ΜΜΕ και Διοίκηση, μίλησε για τα όσα έγιναν μέσα στη χρονιά και για τα μελλοντικά σχέδια του Πανναξιακού.

Στην συζήτηση δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περίεργη υπόθεση της πρόσληψης Ιωακειμίδη, για την οποία του είχαν καταλογιστεί ευθύνες και όπως χαρακτηριστικά είπε ήθελε να κλείσει αυτή την άσχημη παρένθεση λέγοντας:

«Κατηγορήθηκα άδικα για ξεπλήρωνα υποχρέωσης με την πρόσληψη Ιωακειμίδη. Είμαι στην ομάδα του Πυροσβεστικού σώματος από το 1999 εως το 2012, πόσες φορές πρέπει να βγάλω υποχρεώσεις μία ή πολλές; Ήταν μια λάθος κίνηση από πλευράς μας, τελικά παρά την αξία του προπονητή δεν προχώρησε αυτή η συνεργασία λόγο χημείας».

Κλείνοντας είπε ότι θα γίνει απολογισμός της χρονιάς και τον πρώτο λόγο για ανανέωση συνεργασίας έχουν ο Προπονητής Γιώργος Βλαστός, καθώς και οι ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν φέτος τον βασικό κορμό της ομάδας.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares