Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 18:44

Πολλά τα ερωτήματα για την πολύκροτη σύλληψη του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΜΣ Φιλωτίου, Δημήτρη Ρεγγινίδη

Σοκάρει τον ποδοσφαιρικό κόσμο των Κυκλάδων και προκαλεί πολλά ερωτήματα η σύλληψη της  Έλενας Πολυχρονοπούλου η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύντροφο της, Δημήτρη Ρεγγινίδη στη Νέα Σμύρνη για κατοχή μεγάλης ποσότητας Κοκαΐνης. 

Όλοι μας έχουμε γνωρίσει τον Δημήτρη ως ένα παιδί που δεν είχε ποτέ δώσει δικαιώματα όσο αγωνιζόταν στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στον ΑΜΣ Φιλωτίου. Επίσης όλοι μας γνωρίζουμε τον Δημήτρη ως έναν ευχάριστο τύπο, αθλητικό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που είχε εξαιρετική παρουσία στα γήπεδα των Κυκλάδων. 

Θέση για το θέμα στην εκπομπή ''Live News'' πήρε και ο πρόεδρος του ΑΜΣ Φιλωτίου, κ. Στέφανος Τσάφος, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα είπαμε, μιλώντας για ένα καλό παιδί, καλό αθλητή, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Ρεγγινίδης, είχε τα ναρκωτικά με σκοπό να τα μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, παίρνοντας ουσιαστικά πάνω του την υπόθεση με σκοπό να απαλλάξει τη σύντροφό του.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Σταύρος Γεωργόπουλος λέει: «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» αναφέρει ο κ. Γεωργόπουλος.

leninapol official 240769421 506600023708519 2415801368641281945 n

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν και άλλα μέλη του κυκλώματος καθώς θεωρούν ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν ρόλο διακινητών. Το ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές οδηγήθηκε σήμερα στις 10 στον εισαγγελέα όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Η τελευταία του δήλωση ως ποδοσφαιριστής του ΑΜΣ Φιλωτίου 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares