Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 00:19

Αισιόδοξος για την παρουσία του ΑΠΣ Κύθνου ο Πιπέρης Ηλιού. Η επίσκεψη που τον συγκίνησε

Τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα από το ποδόσφαιρο είναι αυτά που το καθιστούν τον ''Βασιλιά των σπορ''.

Αναμνήσεις, βιώματα, χαρές, λύπες κάνουν τις φιλίες που δημιουργούνται μέσα στον χώρο να παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου.

Δέκα χρόνια μετά την κοινή τους πορεία που συνοδεύτηκε μάλιστα και από κατάκτηση τίτλου στα Καμίνια Πατρών το 2011, τα φιλαράκια και τότε συμπαίκτες του αρχηγού του ΑΠΣ Κύθνου, Πιπέρη Ηλιού τον επισκέφθηκαν πλέον στην δική του έδρα... το γήπεδο του Μέριχα, όπου προπονούνταν με την ανδρική ομάδα.

ILIOU FILOI

Ο λόγος για τους Βασίλη Κωνσταντινόπουλο και Βαγγέλη Πάντο, που επιφύλαξαν αυτή την όμορφη έκπληξη στον Πιπέρη. Μαζί θυμήθηκαν τα παλιά, ενώ ο ''Αρχηγός'' δεν τους άφησε να φύγουν με άδεια τα χέρια από το γήπεδο, αφού τους χάρισε μία φανέλα και αρκετά αναμνηστικά. Φυσικά υπήρξε και γνωριμία με τον κόουτς της ομάδας κ. Κονιδάρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιπέρης Ηλιού πριν ξεκινήσει με τον ΑΠΣ Κύθνου το 2016, ήταν ποδοσφαιριστής των Καμινίων Πατρών από το 2008 έως το 2011.

ILIOU

Ο Πιπέρης Ηλιού δήλωσε στο S.C. για την επίσκεψη: «Ήταν έκπληξη που ήρθαν... Δέκα χρόνια μετά με επισκέφτηκαν στο νησί και ήρθαν στο γήπεδο μας την ώρα της προπόνησης. Η συγκίνηση ήταν έντονη μετά από τόσα χρόνια. Ξύπνησαν πολλές μνήμες... Συναισθήματα που σου δημιουργεί μόνο το Ποδόσφαιρο και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που αγαπάμε με πάθος αυτό το υπέροχο άθλημα».

Όσο αφορά την προετοιμασία και τον φετινό ΑΠΣ Κύθνου, ο αρχηγός, είπε: «Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας. Η αλήθεια είναι ότι με το γήπεδο φέτος υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή στην προετοιμασία. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να έχουμε άλλη μια χρονιά μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Στόχος να εντάξουμε και σιγά σιγά μερικά παιδιά από την Κ16 στην ανδρική ομάδα φέτος»

ILIOU SIMA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares