Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 15:55

Με «διπλό» έκλεισε τη χρονιά η Α.Ε. Μυκόνου

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά η ανδρική ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου καθώς κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό στην Ηλιούπολη, κόντρα στον Χαραυγιακό με σκορ 2-3.

Οι Μυκονιάτες ευτήχησαν να προηγηθούν με σκορ 0-2 με γκολ του Σερέπα με την έναρξη του αγώνα και του Κέμπε και συνέχισαν να πιέζουν με στόχο ακόμα ένα γκολ. Από εκεί και ύστερα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να μειώσουν στο 20' με τον Φέκκα.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του κ. Γεωργουλή πίεζε για την ισοφάριση όμως, η Α.Ε. Μυκόνου έκανε το 1-3 στο 64' με αυτογκόλ του Κούτρα μετά από συρτή σέντρα του Μπρούνο. Στο 81' ο Χαραυγιακός μείωσε με κεφαλιά του Αρβανίτη όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και οι νησιώτες έφυγαν με ένα σημαντικό διπλό από την Ηλιούπολη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παπαγεωργόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γκουριώτη και Δημητρόπουλο.

Χαραυγιακός (Γεωργούλης): Βακερλής, Κουτσογκίλας ( 51' Καραβός) , Παρασκευόπουλος (80' Αρβανιτάκης), Κούτρας, Αναστασόπουλος, Κάρδαρης, Δραμουντάνης (71' Σουβατζόγλου), Κουκοβίνης, Κοζάκης (71' Αγγελόπουλος), Κουτσουμπάς, Φέκκας

ΑΕ Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Αχείμαστος), Μάρκος, Παπαϊωάννου, Καλτσάς, Λεσάι (90' Γκέζο), Ντουσάι (95' Σούλτσε), Σερέπας, Μπρούνο (91' Τσιαφίστας), Κέμπε

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares