Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 14:33

Έχασε μόνη της... η Α.Ε. Μυκόνου

Με εντός έδρας... ήττα ξεκίνησε το 2022 η Α.Ε. Μυκόνου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής καθώς ηττήθηκε με σκορ 0-1 από τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πιέζουν από το πρώτο λεπτό και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να προηγηθούν στο σκορ.

Στο 39' ο Κωνσταντίνιδης έχασε μια σημαντική ευκαιρία καθώς βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα όπου αν και πέρασε τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 45' μετά από σέντρα, ο Σερέπας έκανε πλασέ από το ύψος του πέναλτι το οποίο μπλόκαρε ο Μποζιονέλος.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν και άλλο τους ρυθμούς φτάνοντας αρκετές φορές κοντά στο γκολ με κύριους εκφραστές τον Κέμπε, Κωνσταντινίδη και Σερέπα να χάνουν αρκετές ευκαιρίας μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Φοίνικα ήρθε στο 75' από τον Γεωργίου μετά από μια φάση διαρκείας όπου ο Μπίτζης βγήκε στην αντεπίθεση πλάσαρε τον Διαμαντή και με τάκλιν μπλόκαρε τη μπάλα ο Παπαϊωάννου όμως ο Γεωργίου με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στεργιώτης με βοηθούς του κ.κ. Καμπιώτη και Μιμίηδης

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντίδης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Σούλης, Παπαϊωάννου (76' Παρασκευάς), Καλτσάς, Αχείμαστος, Ντουσάι, Σερέπας, Λεσάι (55' Αργυρόπουλος), Κωνσταντίνιδης

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου (Κρεμμύδας): Μποζιονέλος, Λέρμας, Καρέλης, Τριμπονιάς, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Χατζησταματίου (46' Μούγιος), Χατζησοφρωνίου, Μπίτσης (84' Πούτσης), Τριανταφύλλου, Γεωργίου

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares