Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 13:07

Επέστρεψε στις νίκες η Α.Ε. Μυκόνου απέναντι στον Παναρκαδικό

Στις νίκες επέστρεψε η Α.Ε. Μυκόνου που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε με 3-2 του Παναρκαδικού, φτάνοντας τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Το ματς ξεκίνησε με τους Μυκονιάτες να πιέζουν από το πρώτο λεπτό χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, και πιο συγκεκριμένα ένα σουτ του Σερέπα στο 2' η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 23' μια πολύ καλή κεφαλιά από τον Σπυρόπουλο που δεν βρήκε στόχο.

Οι Μυκονιάτες κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν κέρδισαν πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο Σερέπας.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πάρα πολύ καλά για την ΑΕ Μυκόνου, καθώς ο Μπρούνο στο 47' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πλατή, διπλασιάζοντας τα γκολ για την ομάδα του.

Στο 53' μετά από διώξιμο του Σούλη και πάλι ο Μπρούνο στην αντεπίθεση, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 3-0.

Ο Παναρκαδικός αντέδρασε και μείωσε στο 67' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμπεράι.

Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να μειώσει σε 3-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γλέζο χωρίς διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χατζηγιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Λεκαράκος και Λαμπροπούλου.

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος (78' Γκέζος), Κέμπε (58' Παρασκευάς), Σούλης, Παπαϊωάννου, Μάρκου, Λεσάι, Αχείμαστος, Σεράπας (85' Κωνσταντινίδης), Αργυρόπουλος ( 85' Μπαϊρακτάρι), Μπρούνο

Παναρκαδικόας (Καριπίδης): Πλατής, Λιακόπουλος (58' Λαμτσελάρι), Πολίτης, Αλέμης, Λιανός, Νάνος, Πούτσι, Λαζαρίδης, Γεωργόπουλος (58' Γιγίνης), Καμπεράι, Γλέζος, Καναβέτας (75' Δήμας)

Δείτε το ματς μέσα από την μετάδοση του sportcyclades.gr

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares