Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 14:30

Με απουσίες ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ!

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει και την αποστολή του «τριφυλλιού»!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαουρίτσιο και Βιγιαφάνιες για το παιχνίδι κόντρα στην «Ένωση», ο Αργεντινός τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ σήμερα, αφού ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ».

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares