Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 21:37

«Σκόρπισε» την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός (3-0)

Σε ένα παιχνίδι με πολλές τελικές και για τις δύο ομάδες, η αμυντική λειτουργία της Ένωσης ήταν κάκιστη και επέφερε μια ντροπιαστική ήττα, ακόμη μία σε ντέρμπι!

Η εικόνα των πρώτων 15′ του παιχνιδιού σε καμία περίπτωση δεν ήταν ενδεικτική του τι θα ακολουθούσε για τον Δικέφαλο. Η κατοχή της μπάλας και η διάθεση για επίθεση δεν μετουσιώθηκαν σε κάτι σπουδαίο. Αντίθετα στο 16′ και σε ανύποπτη φάση, ο Ρότα υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, το οποίο και μετουσίωσε σε γκολ ο Αϊτόρ. Εκείνη η στιγμή έμοιαζε να είναι, αδικαιολόγητα, η στιγμή της «κατηφόρας». Μόλις δύο λεπτά αργότερα και την επόμενη φάση, ο πολύ κακός απόψε Τζαβέλλας εκτιμά λάθος μια μπαλιά προς τον Παλάσιος, με τον τελευταίο να προελαύνει από το χώρο του κέντρου σχεδόν, μέχρι τη μικρή περιοχή, πετυχαίνοντας το 2-0.  Πέραν της έλλειψης νεύρου και οργάνωσης από πλευράς ΑΕΚ, και η τύχη δεν ήταν απόψε με το μέρος της, καθώς μετά το δεύτερο τέρμα των «πράσινων» οι «κιτρινόμαυροι» σημάδεψαν δις τα δοκάρια του Διούδη. Στο 29′ θα μπει και η ταφόπλακα για τη φιλοξενούμενη, καθώς ο ΠΑΟ θα πετύχει το 3-0 μετά από ακόμη μια κάκιστη αντίδραση του κεντρικού διδύμου, και προβολή του Ιωαννίδη.Μάλιστα, πριν καν τη συμπλήρωση των 45′ οι γηπεδούχοι έφτασαν «μια ανάσα» και από το 4-0, όταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος του Παναθηναϊκού θα νικήσει για πολλοστή φορά στο παιχνίδι τον Βράνιες αλλά ο Τσιντώτας εξ’επαφής θα μπλοκάρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ανάλογα με το πρώτο, με την ΑΕΚ ωστόσο να συνοδεύει τη κατοχή της μπάλας με σπουδαίες τελικές, προϊόντα των νεοεισελθέντων Μάνταλου και Αραούχο. Στο 48′ ο Αργεντίνος θα σουτάρει από το ύψος της περιοχής με τον Διούδη να διώχνει εντυπωσιακά, ενώ 8 λεπτά αργότερα μέσα από τη μικρή περιοχή, πάλι ο Τσίνο θα εκτελέσει με τη μπάλα να κοντράρει στον Σένκεφελντ και να φεύγει ελάχιστα εκτός. Η σπουδαιότερη τελική του β’ μέρους ήρθε στο 60′ για τους γηπεδούχους, όταν ο Σένκεφελντ αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή(!) θα σουτάρει αλλά ο Τσιντώτας θα αποσοβήσει ένα πιθανό τέταρτο τέρμα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο «ρόκ» ρυθμός της αναμέτρησης θα πέσει, με τον ΠΑΟ να διατηρεί άνετα τον έλεγχο και να κρατά εν τέλει το 3-0 μέχρι τη συμπλήρωση των 90′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (77’ Βιτάλ), Αϊτόρ (86’ Χατζηγιοβάνης), Γκατσίνοβιτς (66’ Κουρμπέλης), Παλάσιος, Ιωαννίδης (77’ Καρλίτος).

Έμειναν στον πάγκο: Μπρινιόλι, Χατζηθεοδωρίδης, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (46’ Μοχαμάντι), Σάκχοφ, Σιμόες (74’ Λε Ταλέκ), Γκαρσία, Άμραμπατ, Τσούμπερ (46’ Μάνταλος), Ανσαριφάρντ (46’ Αραούχο).

Έμειναν στον πάγκο: Χατζηεμμανουήλ, Σβάρνας, Μήτογλου, Φράνσον, Τάνκοβιτς.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares