Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 12:02

Κέρδισε τα βλέμματα η Εθνική Ελλάδος του Πογέτ, 0-1 μέσα στη Ρουμανία!

Ενθαρρυντικό ήταν το πρώτο δείγμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο!


 Η νέα εποχή Γκουστάβο Πογέτ φαίνεται πως ήρθε για να αλλάξει πολλά πράγματα στην Εθνική μας ομάδα. Το πρώτο τεστ ήταν ένα φιλικό κόντρα στη Ρουμανία εκτός έδρας. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πήραν επάξια τη νίκη με γκολ του Μπουχαλάκη (39΄) έπειτα από ασίστ του Λάζαρου Ρότα. 
Η Ελλάδα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά είτε της ακυρώθηκε λανθασμένα αυτό του Γιακουμάκη στο 22΄ χωρίς κανένα λόγο είτε ήταν άστοχη. Ωστόσο, αν και νωρίς, η ομάδα που χτίζει ο Γκουστάβο Πογέτ φαίνεται να αρέσει στον κόσμο.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τη Ρουμανία ο Έντι Ioρντανέσκου. Ο Νίτα στην εστία, με τους Ράτσιου, Κίρικες, Ρους, Καμόρα στην άμυνα. Μάριν, Μπορντεάνου στον άξονα, με τους Μιτρίτσα, Τσικαλντάου, Μαξίμ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκ. Πούσκας.

Με 4-3-3 παρέταξε την Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογέτ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Ο Βλαχοδήμος στο τέρμα και οι Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας στην τετράδα της άμυνας. Ο Σιώπης καθαρός κόφτης, με τους Μπουχαλάκη, Μάνταλο σε ρόλο εσωτερικών μέσων. Οι Λημνιός, Πέλκας στα πλάγια και ο Γιακουμάκης στην κορυφή της επίθεσης.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares