Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 10:37

Άρης για Ευρώπη- Πέρασε από το ΟΑΚΑ με δώρο της ΑΕΚ (2-1)

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Άρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, με τον «δικέφαλο» να μην καταφέρνει για ακόμη ένα παιχνίδι να κερδίσει!

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ανήκε στον Άρη, με τον Παναγιώτη Τσιντώντα να πραγματοποιεί δύσκολη επέμβαση. Οι δυο ομάδες απείλησαν με κάποια σουτ χωρίς κάποια αξιόλογη φάση. Στο 20ο λεπτό, ο Ιτούρμπε εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης και ο Πάλμα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 28' ήρθε η απάντηση της ΑΕΚ με ένα φοβερό γκολ του Λάζαρου Ρότα. Ο Έλληνας διεθνής σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα του Κούεστα, με τον Ισπανό να μην μπορεί να αντιδράσει.  Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιμάνσκι δοκίμασε ένα σουτ με τη μπάλα να περνά άουτ και να είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την «Ένωση» να κρατά μπάλα και να ψάχνει τρόπο να διασπάσει την άμυνα του Άρη. Κόντρα στη ροή του ματς, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπειτα από κόρνερ, η άμυνα της ΑΕΚ δεν κατάφερε να διώξει μέσα στην μικρή περιοχή και ο Σάσα εκμεταλλευόμενος τα λάθη της άμυνας διαμόρφωσε το 1-2. Η ΑΕΚ έψαχνε την ισοφάριση με τη μεγαλύτερη φάση να προέρχεται από τα πόδια του Λιβάι Γκαρσία στο 70ο λεπτό, ο εξτρεμ της ΑΕΚ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 86ο λεπτό ο Τζαβέλλας δεν μπόρεσε να «βρει» καλά την μπάλα, στέλνοντας την πάνω στον Κουέστα. Όσο και να προσπάθησε η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω και ο Άρης ήταν αυτός που «έφυγε» με τους βαθμούς από το ΟΑΚΑ.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares