Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 13:58

Ευχαριστίες Αστερα Μαρμάρων σε Πέτρο Ραουζαίο

akadimies-raouzaios-12-1

Ο γνωστός συριανός παράγοντας κ. Πέτρος Ραουζαίος, προχώρησε σε χορηγία ιματισμού για τις νεοσύστατες ακαδημίες του Αστέρα Μαρμάρων.

Η κίνηση αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του παριανού συλλόγου και ζήτησαν να τον ευχαριστήσουν δημόσια.

Ο προπονητής των ακαδημιών κ. Σταύρος Κληρονόμος ευχαρίστησε και ευχήθηκε η κίνηση αυτή του συριανού επιχειρηματία, να βρει κι άλλους μιμητές.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο υπεύθυνος ακαδημιών κ. Δημήτρης Σπανός, ευχαρίστησε τον κ. Πέτρο Ραουζαίο για την προσφορά του στην ομάδα.


Ο κ. Πέτρος Ραουζαίος μας δήλωσε για την χορηγία του στις Ακαδημίες του Αστέρα Μαρμάρων, τα εξής: "Θέλησα να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων στα τμήματα των ακαδημιών και με μεγάλη μου χαρά πρόσφερα ρουχισμό. Πιστεύω ότι δεν έχει σχέση να είναι κάποιος επιχειρηματίας ή παράγοντας και δεν μπορεί να βοηθήσει κάποια άλλη ομάδα γιατί πάνω απ όλα όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά στην δική μας περιοχή πρέπει να προσπαθεί να συσφίγγονται οι σχέσεις και να προσπαθούν στην ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού ή αθλητικού πολισμού και να μην μένουμε στα στερεότυπα και κατεστημένα άλλων εποχών που κυρίως κοιτάζουν και ενεργούσαν με τοπικιστικά συμφέροντα.

Καλό είναι ο ένας με τον άλλον να αλληλοβοηθιούνται και όχι πώς να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο των ακαδημιών του Αστέρα Μαρμάρων και καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε όλοι μας μακριά από δολοπλοκίες και από άλλες τέτοιες ενέργειες που έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή του αθλητισμού και όχι την προώθηση του".


syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares