Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 14:11

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Ζητείται στήριξη, αλλιώς.... διάλυση ενόψει

Το ίδιο αποκαρδιωτικά με την αποχώρηση του Βαγγέλη Φουστέρη ήταν τα αποτελέσματα από  την συνάντηση των μελών και των υποστηρικτών του ΑΣ Σαντορίνης που έγινε πρόσφατα στο νησί του ηφαιστείου.

Έλαμψαν δια τις απουσίας τους σχεδόν όλοι από όσους θα έπρεπε να ήταν σε αυτή τη συνάντηση, υποδηλώντας έτσι την απροθυμία τους να συμμετάσχουν στη συνέχεια του εγχειρήματος που οι ίδιοι στήριξαν και ενθάρρυναν στο ξεκίνημα του.

Σε μία αρνητική κατάσταση που έχει ξεκινήσει έχοντας ως κύρια αιτία την έλλειψη πολιτικής βούλησης για τη λύση του γηπεδικού προβλήματος, την σκυτάλη ων πολιτικών πήραν και οι επιχειρηματίες το νησιού που ήταν άφαντοι από την κρίσιμη αυτή συνάντηση, που ήταν ουσιαστικά η αφετηρία της διάλυσης της ομάδας, η δημιουργία της οποία πριν δύο χρόνια έγινε σημαία όλων των ποδοσφαιρόφιλων του νησιού, αλλά στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε από όλους, πλην μερικών ρομαντικών και θαρραλέων.

Ο Βαγγέλης Φουστέρης, που έχει σηκώσει το μεγάλο και δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος δήλωσε και πάλι το παρόν, αυτή τη φορά όμως ως υποστηρικτής, καθώς ήρθε η ώρα να μπουν και άλλοι επιχειρηματίες μπροστάρηδες, ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν ελάχιστοι που νοιάζονται για το μέλλον του συλλόγου.

Οι Κώστας Ρούσσος και Χάρης Σαρρής, με την βοήθεια κάποιων ακόμη αναμένεται να κάνουν την ύστατη κίνηση αφύπνισης προς τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, μία προσπάθεια που ελπίζουμε όλοι να φέρει αποτελέσματα.

Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι όλα θα είναι ανοιχτά μέχρι το τέλος του Μαΐου, ειδάλλως θα εφαρμοστεί ότι είχε συμφωνηθεί κατά τη σύσταση της ομάδας. Και τι είναι αυτό; Γενική Συνέλευση... διάλυση και επιστροφή στην πρότερη κατάσταση, όπου θα έχουμε την επαναδραστηριοποίηση της Θύελλας Καμαρίου, έχοντας μάλιστα το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares