Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022 12:32

Παλικαρίσια πρόκριση στους 8 για την Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Η Κ17 της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε 1-0 της ΕΠΣ Χανίων στο Δημοτικό Γήπεδο της Βούλας και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Έχοντας κατακτήσει την κορυφή στην προηγούμενη φάση (3 νίκες, 1 ισοπαλία), οι Κυκλάδες λύγισαν τα Χανιά και κατάφεραν να περάσουν στη φάση των 8 της διοργάνωσης χάρη σε γκολ του Γιαννακόπουλου από τα... αποδυτήρια. Πλέον, το σύνολο του Γατσέλη θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΕΠΣ Ηρακλείο-ΕΠΣ Δωδεκανήσων στα προημιτελικά.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να είχαν φανταστεί οι παίκτες του Γατσέλη. Κι αυτό διότι μόλις στο 2', μετά από φάουλ του Γιαοπάϊ, ο Χατζηδάκης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Γιαννακόπουλος σκόραρε για το 1-0.

Στο 12' οι Κυκλάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ. Ο Βαμβακούσης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ορφανό στην περιοχή, ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Χατζηδάκη.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις, με τα Χανιά να απειλούν στο 37' με τον Νικολάου να αποκρούει εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπραουδάκη.

Στο 40' ο Δαφερέρας επιχείρησε να σκοράρει με τρομερό ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόνιο δοκάρι. Τα Χανιά άγγιξαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Βαμβακούσης έδιωξε σωτήρια την μπάλα την κεφαλιά του Κουφάκη.

Τα Χανιά ξεκίνησαν πιο δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά οι Κυκλάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 54', με τον Φέγγη να πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής αλλά ο Χατζηδάκης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 64' ο Καλαμαρίδης ανέτρεψε τον Δαφερέρα μέσα στην περιοχή, οι άνθρωποι τον Κυκλάδων φώναξαν για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι.

Η ομάδα του Γατσέλου ανέβασε ρυθμούς, πήραν τα ηνία του αγώνα, με τα Χανιά να απειλούν στο 84' με τον Γεωργιακάκη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο Λέκκας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ στο 90+3'.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τις Κυκλάδες να πανηγυρίζουν μια παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά!

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλης): Νικολάου, Ασράμ, Γιαοπάϊ, Φέγγης, Μαθιάσος, Βαμβακούσης, Λέκκας, Μήλας, Γιαννακόπουλος (87' Τσελάϊ), Ορφανός (87' Γαλανός), Δαφερέρας (66' Ευαγγελόπουλος)

ΕΠΣ Χανίων (Διακάκης): Χατζηδάκης, Μπραουδάκης, Πολιτάκης (73' Βαρδαλάκης), Σκοπελίτης, Καλαμαρίδης, Μεγαλάκης, Πιπεράκης, Πενταράκης (79' Ψιστάκης), Κουφάκης, Παπαδόπουλος (73' Νταγιάκος), Περογαμβράκης 

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares