Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 11:40

ΑΕΚ: Είχε τον έλεγχο και δίκαια επικράτησε με 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League, με την «Ένωση» να καταφέρνει να επικρατήσει με 3-0!

Σημαντική νίκη για την ΑΕΚ επί της ομάδας των Ιωαννίνων. Η «Ένωση» έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Βέβαια για να πραγματοποιηθεί αυτό χρειάζεται νίκη στην έδρα του Άρη το Σάββατο. Έγινε το πρώτο βήμα όμως κόντρα στον ΠΑΣ με το ευρύ 3-0. 

Ο αγώνας: 

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς άνηκε στον ΠΑΣ, με την ΑΕΚ να απαντά άμεσα στο 12ο λεπτό με τον Σιμάνσκι όμως να στέλνει την μπάλα άουτ. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε φάσεις. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Περέα σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία στο 28 στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στάνκοβιτς, με τον παίκτη των Ιωαννίνων να «εκτελεί» από την μικρή περιοχή. Στο 37ο λεπτό ο Λοντίγκιν πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε καρφωτή κεφαλιά του Μήτογλου. Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39ο λεπτό, ο Κριχόβιακ σέντραρε και βρήκε τον Χατζισαφί, με τον Ιρανό να κοντρολάρει και να σημειώνει ένα όμορφο τέρμα.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος αρχικά δεν έδωσε την καθαρή παράβαση (χέρι-πέναλτι) του αμυντικού του ΠΑΣ, αφού όμως αναγκάστηκε να πάει στο VAR υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Άμραμπατ με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι δυο ομάδες έψαχναν τα «πατήματά» τους στον αγωνιστικό χώρο. Στο 54ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Γκαρσία απείλησε για πρώτη φορά στην «επανάληψη». Στο 59' ο Μάνταλος πέρασε στον Κριχόβιακ, ο Πολωνός σε τετ-α-τετ πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και «έγραψε» το 3-0. Στο 75' ο Κριχόβιακ, έπειτα από γύρισμα του Τσούμπερ, προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα άουτ, αφού την βρήκε με το καλάμι. Στη συνέχεια του ματς ο ρυθμός έπεσε, ενώ και ο ΠΑΣ «πήρε μέτρα» στο γήπεδο. Ένα αδύναμο σουτ του Σάλιακα, που κατέληξε αρκετά μέτρα άουτ, ήταν στην ουσία η τελευταία φάση του ματς.

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στάνκοβιτς - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (67' Μοχαμάντι) - Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78' Σάκχοφ), Μάνταλος - Γκαρσία (73' Μισελέν), Άμραμπατ (67' Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (78' Ανσαριφάρντ).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Τσιντώτας, Σβάρνας, Λε Ταλέκ, Φράνσον.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (64' Μίνα) – Καραχάλιος, Στάνκο (72' Σιόντης) - Λιάσος (46' Παντελάκης), Κύρκος (46' Οικονομόπουλος), Σνάιντερ – Περέα (64' Μπρένερ).

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν: Αθανασίου, Λώλης.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares