Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 15:31

Η αποστολή της ΕΠΣ Ηρακλείου για το ματς με την ΕΠΣ Κυκλάδων

Η Μικτή Κ17 ΕΠΣ Ηρακλείου ολοκλήρωσε χτες (03/06) με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Μινωικής την προετοιμασία της για τον σημερινό (04/06) προημιτελικό με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η αποστολή της Μικτής αναχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί με προορισμό την Σαντορίνη και εκεί στις 18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει στο γήπεδο Φηρών ο αγώνας για την διεκδίκηση της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενηθεί στην Σαντορίνη αγώνας Μικτών Ομάδων.

Μετά το παιχνίδι η ΕΠΣ Κυκλάδων θα παραθέσει δείπνο στην αποστολή της Μικτής Κ17 ΕΠΣΗ και στη διοίκηση της Ηρακλειώτικης Ένωσης και θα γίνει εκδήλωση για αδελφοποίηση των ΕΠΣ Κυκλάδων και Ηρακλείου, παρουσία τοπικών Αρχών και εκπροσώπων του ποδοσφαίρου της Σαντορίνης.

Την αποστολή συνοδεύουν από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο πρόεδρος Μικτών Ομάδων κ. Βαγγέλης Πετούσης και ο αναπλ.πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βαγγέλης Παπαγγελής.

Όσον αφορά την αποστολή που επέλεξε ο κ. Γιάννης Χατζησεβαστός, οι 20 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα πλάνα του είναι οι κάτωθι:

apostolh.png

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares