Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 23:05

Απρόοπτο με την υγεία ποδοσφαιριστή της ΕΠΣΗ. Διακομίσθηκε με ελικόπτερο από τη Σαντορίνη στην Κρήτη

Απρόοπτο με την υγεία του που χρειάστηκε αεροδιακομιδή από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο αντιμετώπισε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κ17 της ΕΠΣ Ηρακλείου, Φανούρης Παπαδάκης.

Όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, μετά τον αγώνα της ΕΠΣ Ηρακλείου με την ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και την εκδήλωση της αδελφοποιήσης των δύο ενώσεων.

Ο 17χρονος Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Σαντορίνης, ενώ λίγο αργότερα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση αεροδιακομιδής με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας να παραλαμβάνει τον 17χρονο και να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που με συνοδεία γιατρού τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ο Παπαδάκης που ήταν και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ΕΠΣΗ είναι καλά στην υγεία του ωστόσο πρέπει να υποβληθεί σε  μία σειρά από εξετάσεις.

Τον 17χρονο συνόδευσε από την Σαντορίνη ο πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ Βαγγέλης Πετούσης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Η ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Μικτών Ομάδων και σύσσωμη η αποστολή της Μικτής Κ17 ΕΠΣΗ εκφράζουν θερμά περαστικά στον ποδοσφαιριστή Φανούρη Παπαδάκη για το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Οι συνοδοί της αποστολής (Παπαγγελής, Πετούσης) και ο προπονητής κ. Χατζησεβαστός ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα του και σε άμεση επικοινωνία με την οικογένειά του. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Βαγγέλης Πετούσης τον συνόδεψε κατά την επιστροφή του στο Ηράκλειο νωρίτερα από την υπόλοιπη αποστολή».

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares