Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 15:52

Αλλαγή δεδομένων για τους ομίλους της ΕΠΣ Κυκλάδων!

aop-nireas-3-4-2-2012

Αλλαγή δεδομένων σε αυτά που ξέραμε. Ναι μεν οι όμιλοι θα είναι τρεις όμως με διαφορετικά νησιά.

syros RAOYZAIOS arxikaΣύμφωνα με πληροφορίες μας, οι όμιλοι θα είναι τρεις και θα καταρτιστούν, σύμφωνα με τις συμμετοχές των ομάδων οι οποίες θα πρέπει να δηλώσουν έως της 24 Αυγούστου.

Οι όμιλοι…

Ο 1ος όμιλος θα περιλαμβάνει τα νησιά της Άνδρου, της Τήνου, της Μυκόνου και της Σύρου.

Ο 2ος όμιλος θα περιλαμβάνει τα νησιά της Πάρου, της Σερίφου, της Σίφνου και της Μήλου και

Ο 3ος όμιλος θα περιλαμβάνει τα νησιά της Νάξου, της Σαντορίνης και της Ίου.

Τώρα… αν στην Σύρο θα έχουμε πάνω από 3 συμμετοχές (ομάδες) τότε οι παραπάνω ομάδες θα μπουν στον 2ο όμιλο. Όπως επίσης η ομάδα της Ίου, ίσως αλλάξει όμιλο και να μπει στον 2ο.

andriakos-steni 2011

Οι έως τώρα συμμετοχές…

Οι ομάδες που μπορούμε να υπολογίζουμε από τώρα, ότι θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα της ένωσης, είναι οι εξής: ο Ανδριακός από την Άνδρο, η Στενή και ο ΑΟ Τήνου από την Τήνο, ο ΑΟ Μυκόνου από την Μύκονο και από Σύρο ο ΑΟ Σύρου, Ο Άγιαξ Σύρου και ο ΑΟ Πάγου. Αυτές οι επτά ομάδες θα απαρτίζουν, εκτός απροόπτου, τον 1ο όμιλο. Από τον 2ο όμιλο θα υπάρχουν οι εξής συμμετοχές οι οποίες θα είναι από Πάρο ο ΑΟ Πάρου, ο Νηρέας (ή Μαρπησσαϊκός) και ο Αστέρας Μαρμάρων, από την Σέριφο ο ΑΟ Σερίφου, από την Σίφνο με έδρα την Μήλο, ο Πανσιφναϊκός και ο Παμμηλιακός από Μήλο. Ο 3ος όμιλος θα περιλαμβάνει τις ομάδες από την Νάξο, δηλαδή τον ΑΜΣ Φιλωτίου, τον Αστέρα Τραγαίας και την Αναγέννηση, ο ΑΣ Ίου και από Θήρα τον Πανθηραϊκό και την Θύελλα. Η Λάβα και ο Καρτεράδος δεν έχουν δώσει ακόμα σημάδια ζωής ενώ ο Πύργος ενώθηκε με τον Πανθηραϊκό.

 

pan8iraikos-8yella-9-10-2011

Αγώνες μπαράζ και πρωταθλητής…

Στο τέλος της πρώτης φάσεις, οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα αναμετρηθούν με την μέθοδο του χιαστή. Μια άλλη σκέψη είναι, ένα μίνι πρωτάθλημα των 6. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση, θα κηρυχτεί και πρωταθλήτρια Κυκλάδων.

Έως της 24 Αυγούστου…

Όλα αυτά που γράφουμε πιο πάνω, είναι απλά πληροφορίες και σας τις μεταφέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα θα «κλείσουν» στις 24 Αυγούστου. Μια άλλη πληροφορία που έχουμε είναι ότι η ένωση σκοπεύει, πριν τον καταρτισμό των ομίλων, να ξανά φωνάξει τα σωματεία της, για να συζητήσει μαζί τους με κύριο θέμα το φετινό πρωτάθλημα και τον καταρτισμό των ομίλων του.

Επίσης… σημαντικότατο ρόλο θα παίξει και η ενδοκυκλαδική επικοινωνία των νησιών μας, αφού η εταιρία που καλύπτει αυτές τις γραμμές, δηλώνει συνεχώς, την δυσαρέσκεια της από το υπουργείο ναυτιλίας αφού, όπως ισχυρίζεται, δεν πληρώνεται με αποτέλεσμα να θέλει να σταματήσει τα δρομολόγια της.

asteras anagenisi2

 

Θα έχουμε αντιδράσεις από ομάδες;

Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν…. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε πολλές αντιδράσεις από ομάδες κυρίως της Νάξου, Πάρου, Μυκόνου και Σύρου, αφού αν τελικά γίνουν έτσι όπως φημολογείτο οι όμιλοι, οι ομάδες αυτών των νησιών θα πρέπει να περνάνε αμέτρητες ώρες μέσα σε καράβια αλλά και διανυκτερεύσεις, ανεβάζοντας έτσι το κόστος λειτουργίας τους όπως και, χάνοντας πολλούς από τους ποδοσφαιριστές τους.

paros-adonis

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares