Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 21:58

ΑΟ Σύρου: Παρουσίαση Mubarak, υπέγραψαν ακόμα πέντε (5)…

MUBARAK PROEDROS

Με ταχείς ρυθμούς διευρύνετε πλέον το ρόστερ του ΑΟ Σύρου. Η ομάδα της Σύρου αύξησε σήμερα το έμψυχο δυναμικό της κατά έξι συνολικά ποδοσφαιριστές, διαμορφώνοντας σιγά-σιγά την τελική εικόνα της ομάδας.

syros RAOYZAIOS arxikaΗ αρχή έγινε από την διοίκηση του ΑΟ Σύρου  μόλις πριν τέσσερεις μέρες με την ανακοίνωση (9) ποδοσφαιριστών, και συνέχισε χθες με την προσθήκη τεσσάρων (4) ακόμα, του περσινού αρχηγού της Άνω Σύρου Ιωάννη Τζώρτζη (1982), του Χρήστου Τσομπανά (1992), του Αντώνη Βαμβακούση (1981) και του Αντώνη Ζαρμπώνη (1989).

Η σημερινή ημέρα επιφύλασσε την παρουσίαση και την ανακοίνωση της συνεργασίας με το πρώην «βαρύ πυροβολικό» της Άνω Σύρου (2009-2010) και του Πανναξιακού (2010-2011) Mubarak Amid Kobo, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής και με τις δύο Κυκλαδίτικες ομάδες.

Ο 23χρονος Καμερουνέζος αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (1 έτος) με τον ΑΟ Σύρου δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στα γήπεδα των Κυκλάδων. Θα παίξω μαζί με παιδιά που γνωρίζω καλά και αυτό είναι κάτι   που με ευχαριστεί. Εύχομαι και θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα. Εγώ από την πλευρά μου θα υποσχεθώ ότι θα κάνω την δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα και θα προσπαθήσω να βάλω πολλά-πολλά γκολ».

Έναρξη στις 20 Αυγούστου.

Για τις 20 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Σύρου. Οι ιθύνοντες του συλλόγου καθώς και ο προπονητής Χρήστος Πελέκης θέλουν να έχει ολοκληρωθεί η πλήρωση του ρόστερ μέχρι τις 16 Αυγούστου, όπου και θα αρχίσουν οι Ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. Για την διοίκηση της Συριανής ομάδας όμως η δουλειά συνεχίζετε με την αναζήτηση ποδοσφαιριστών, εντός και εκτός Σύρου, καθώς εκκρεμεί η συμφωνία με ορισμένους παίχτες που ανήκουν στην Άνω Σύρο, καθώς και  με τον Στόι Στόιτσεφ, ο οποίος αποτελεί το νούμερο ένα στόχο των Συριανών.

MUBARAK 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares