Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 08:26

Πορεία πρωταθλητισμού, με Παχατουρίδη στον Πάγκο ο ΑΟ Μυκόνου

aom-panhgyrismoi

Με νέο προπονητή στο τιμόνι του ο ΑΟ Μυκόνου και χωρίς μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, δείχνει ότι φέτος θα πρωταγωνιστήσει!

syros RAOYZAIOS arxikaΈνας παλιός γνώριμος θα είναι φέτος στον πάγκο της Μυκονιάτικης ομάδας, ο κ. Παχατουρίδης ο οποίος είχε περάσει με επιτυχία και πριν από μερικά χρόνια.

Δίπλα στον έμπειρο κόουτς θα είναι ο περσινός γυμναστής αλλά και προπονητής των εφήβων (πρωταθλητής Κυκλάδων 2011-12) κ. Τάσος Γούλας.

Η προετοιμασία της ομάδας, έχει ήδη ξεκινήσει από την Δευτέρα και στόχος όλως είναι το πρωτάθλημα. mykonos-nazos-8-1

Αυτό μαρτυράει το γεγονός ότι με εξαίρεση τους Παπασταθόπουλο, Μουλάκη και Αλεξανδρόπουλο, το υπόλοιπο ρόστερ παραμένει το ίδιο, μάλιστα έχει εμπλουτιστεί και με άλλους δέκα ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα η οποία, μάγεψε τον περασμένο χειμώνα κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα εφήβων αλλά και…, πολλοί παίκτες που συμμετείχαν στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, κατέλαβαν την 2η θέση με την ομάδα του ΓΕΛ Μυκόνου!

Η συντοπίτισσα Άνω Μερά που φέτος θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, μαζί με τον Πανναξιακό στην Δ’ Εθνική, ζήτησε κάποιους παίκτες από τον ΑΟ Μυκόνου, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις παραιτήσεις μελών, έχει μείνει με μόλις 4 άτομα και πρωτεργάτη τον πρόεδρο κ. Κουκά.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares