Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012 09:44

Αλλάζει έδρα ο Πανσιφναϊκός;

neo gipedo serifou1

Πολύ πιθανή πλέον είναι η αλλαγή έδρας του Πανσιφναϊκού, έστω σε κάποια από τα παιχνίδια του.

syros RAOYZAIOS arxikaΜετά τις τελευταίες πληροφορίες που είχαμε σχετικά με τους ομίλους, διαπιστώσαμε πως με μία απλή αλλά πολύ χρήσιμη αλλαγή, θα βοηθήσει τις ομάδες του φαινομενικά 2ου ομίλου.

Όπως ήδη έχουμε γράψει, εικάζετε ότι οι ομάδες του 2ου ομίλου, θα είναι από τα Νησιά της Πάρου, της Σερίφου της Μήλου και της Σίφνου. Ο Πανσιφναϊκός ως γνωστόν, έχει ζητήσει να έχει έδρα το Δημοτικό Στάδιο Μήλου, με την λογική ότι θα ήταν σε ένα όμιλο με ομάδες από Σαντορίνη, Ίο, Μήλο και Σέριφο. Όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις, διαπιστώσαμε ότι αν ο Πανσιφναϊκός θα δήλωνε ως έδρα του, την Σέριφο έστω με αντιπάλους τις Παριανές ομάδες, αυτόματα θα βοηθούσε αφάνταστα τον ΑΟ Πάρου, Νηρέα (ή Μαρπησσαϊκό) και τον Αστέρα Μαρμάρων. Ο λόγος είναι ότι από την Πάρο το ενδοκυκλαδικο πλοίο έως την Σέριφο, κάνει μόλις 1,30 ώρα, ενώ από Πάρο για Μήλο είναι από 6 έως και 8 ώρες!.

 

neo gipedo serifou2

Γήπεδο Σερίφου

Έτσι και πήραμε την πρωτοβουλία να ρωτήσουμε την διοίκηση του Πανσιφναϊκού, αν τελικά ο 2ος όμιλο έχει ομάδες από Πάρο, Σίφνο, Σέριφο και Μήλο, θα βόλευε και τον Πανσιφναϊκό, να έδινε τα εντός έδρας παιχνίδια του ή μέρος αυτών, στην Σέριφο. Η απάντηση από το μέλος της διοίκηση που μιλήσαμε δέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση αυτή την πρόταση και μας είπε ότι θα το συζητήσει και με το υπόλοιπο συμβούλιο και αν τελικά συμφωνηθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ενημερωθεί και το σωματείο του ΑΟ Σερίφου στο οποίο ανήκει το γήπεδο της Σερίφου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για να πάει κάποιος από την Σίφνος στην Σέριφο, είναι με το συμβατικό πλοίο 45’ και το ταχύπλοο 20’, ενώ από Σίφνο για Μήλο το συμβατικό κάνει γύρο στην 1,30 ώρα και το ταχύπλοο 55’.

gipedo milou 12-1-2011 1

Δημοτικό Στάδιο Μήλου

Αν τελικά η διοίκηση του Πανσιφναϊκού κάνει αυτή την διευκόλυνση, θα δήξει για άλλη μια φορά την ανωτερότητά της αλλά και ένα νέο ήθος και ύφος στα ποδοσφαιρικά δεδομένα των Κυκλάδων μας.

Θυμίζουμε ότι ο Σιφνέικος σύλλογος, αν και έχει μόλις μερικούς μήνες ζωής στα Κυκλαδίτικα δρώμενα, έχει ήδη εκπλήξει ευχάριστα με την οργάνωση του αλλά και την μεγάλη πίστη τους για να «φέρουν» τον αθλητισμό, σε επίπεδο νομού, και στην Σίφνο. Και το λέμε αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό, μέσα στην ποδοσφαιρική σεζόν 2012-13, ο Πανσιφναϊκός, να προλάβει να παίξει στην φυσική του έδρα, αφού σε μερικές μέρες θα ξεκινήσουν τα έργα καθαρισμού και επίστρωσης του γηπέδου και στην συνέχεια, την τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα. Ένα έργο το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη.

paros-adonis

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares