Βαγγέλης Φουστέρης: Νέα αρχή με προοπτική την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες

Στο άρθρο μας για την τελευταία γενική συνέλευση του ΑΣ Σαντορίνης, όπου ουσιαστικά η απουσία ενδιαφέροντως από τους τοπικούς επιχειρηματίες είχε βάλει την ''Ταφόπλακα'' στις όποιες ελπίδες για να συνεχίσει η ομάδα στη Γ΄Εθνική είχαμε επισημάνει ότι αναμένουμε για ένα θαύμα και ειδικά την τελευταία λέξη του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Βαγγέλη Φουστέρη.

Η ώρα λοιπόν που όλοι περιμέναμε ήρθε. Ο Βαγγέλης Φουστέρης μίλησε στο sportcyclades.gr, θέτοντας το πλάνο του συλλόγου για την επόμενη τετραετία και παράλληλα βάζοντας οριστικά ένα τέλος στην λαμπρή πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια που έφτασε να έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τη Super League 2.

«Από τη στιγμή που ούτε οι άνθρωποι είχαν υποσχεθεί ότι θα στηρίξουν την προσπάθεια μας -πλην ελάχιστων περιπτώσεων- δεν το έκαναν η ομάδα ξεκινάει και πάλι από την αρχή. Επιστρέφουμε στο τοπικό με πλάνο τριετίας - τετραετίας, όπου θα έχουμε στόχο δημιουργηθεί ένας βασικός κορμός παιχτών και διοίκησης περισσότερο ισχυρής με προοπτική να επιστρέψει η ομάδα στη Γ εθνική και στις επαγγελματικές κατηγορίες», είπε ο Βαγγέλης Φουστέρης που έγινε πιο συγκεκριμένος, αφού όπως μα είπε ο Βασικός Κορμός θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που ήδη αγωνιζόταν στην ομάδα σε Γ΄Εθνική και Fiootball League, αλλά και νεαρούς της Κ18 και της Κ16 του συλλόγου.

«Θέλουμε μέσα από την ακαδημία μας και παίκτες που ήδη ανήκουν ή ανήκαν στην ομάδα να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πυρήνας, με την προοπτική ότι σε 3 χρόνια και αν μέχρι τότε έχει κατασκευαστεί γήπεδο ο σύλλογος να επιστρέψει στις παραπάνω κατηγορίες»

Όσο αφορά την δική του παρουσία στην ομάδα, ο κ. Φουστέρης ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν θα κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις, καθώς πρώτος στόχος είναι να αποφευχθεί η διάλυση. Εγγυούμαι εγώ για την προοπτική του συλλόγου. Το πιο εύκολο από όλα θα ήταν να την παρατήσω την ομάδα και να ασχοληθώ περισσότερο με τις επιχειρήσεις μου και την οικογένεια μου. Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει αφήσει ποτέ κάτι να διαλυθεί. Πόσο μάλλον αυτή την ομάδα που έχει κάνει το ακατόρθωτο για τα Ελληνικά δεδομένα» είπε ο Βαγγέλης Φουστέρης θέτοντας ξεκάθαρα ποια θα είναι η επόμενη μέρα του ΑΣ Σαντορίνης.

Τώρα, όσο αφορά το τυπικό μέρος, ο σύλλογος θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων με το όνομα ΑΣ Σαντορίνης 2020 με έδρα το Καμάρι αφού η βούληση είναι η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα. Αν όμως το γήπεδο αυτό που είναι παρατημένο στη μοίρα του από τον Δήμο Θήρας έχει τις προδιαγραφές και την ασφάλεια να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες είναι ένα άλλο ερώτημα.

Τέλος, ο Βαγγέλης Φουστέρης και οι συνεργάτες του καλούνται να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα δηλώσουν την ομάδα εάν και εφόσον ισχύσουν οι δύο κατηγορίες που έχει προαναγγελθεί μέσω της γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares