Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 01:50

Στις 2 Οκτωβρίου η σέντρα στη Γ΄Εθνική, μέχρι την 1/9 οι συμμετοχές

Μία σειρά από θέματα σχετιζόμενα με το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τέθηκαν επί τάπητος στη  συνεδρίαση (11/8) που  της Εκτελεστικής Επιτροπής, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις επικράτησε η... λογική της αναβολής και της παράτασης.

Όπως έγινε γνωστό και από την επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας, η σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ορίστηκε να γίνει στις 2 Οκτωβρίου, με την προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής να μετατίθεται για την 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, συζήτηση για τη μορφή των ομίλων δεν έχει γίνει, ενώ αναβλήθηκε η συζήτηση τόσο για την υπόθεση της Κοζάνης στον 2ο όμιλο όσο και για εκείνη της διεκδίκησης του Πανδραμαϊκού εις βάρος του Αγροτικού Αστέρα στον 1ο όμιλο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα δύο θέματα θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, περί τα τέλη του μήνα, σε δύο υποθέσεις που σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι παρεμβάσεις της Νομικής Υπηρεσίας και της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως είχε αποκαλύψει το Soccerlive, η κλήρωση ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

  • Κατά το άρθρο 33 παρ. 9 του Καταστατικού της ΕΠΟ προχώρησε στην εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου, Α’ Αντιπροέδρου και Ταμία. Κατόπιν της μυστικής ψηφοφορίας που διενεργήθηκε στις θέσεις εξελέγησαν:Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).

Α’ Αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).

Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης (12 ψήφους επί 12 ψηφισάντων).

Κατόπιν αυτών το προεδρείο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Μπαλτάκος
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Δημητρίου
Α’ Αντιπρόεδρος: Στέργιος Αντωνίου
Β’ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης
Ταμίας: Κλέαρχος Τζαφέρης

  • Η κλήρωση της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων θα διενεργηθεί στις 19 Αυγούστου 2022.
  • Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ορίσθηκε για τις 2 Οκτωβρίου 2022.
Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

IV Banner

PAS NAXOU EGGRAFES

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares