Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 15:09

Μπήκε στο γήπεδο ο Αίαντας Σύρου

Πάτησαν χορτάρι οι παίκτες του Αίαντα Σύρου, με την πρώτη προπόνηση να γίνεται το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Εκτός από το τμήμα των ανδρών, προπόνηση ξεκίνησαν και δύο τμήματα του Αίαντα (Κ18 και Κ16).

Από την πρώτη του Αίαντα βγήκε μία σημαντική είδηση η οποία έχει να κάνει με την Άνω Σύρο. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Αίαντα, Γιώργος Φώσκολος, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και τη νέα χρονιά θα συνεργαστούν. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο της συνεργασίας θα γίνουν γνωστές αργότερα.

Τώρα όσον αφορά στην προπόνηση των ανδρών του Αίαντα Σύρου, ο Χρήστος Πελέκης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, καθώς είναι άκρως ανταγωνιστικό και ικανό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων. Άλλωστε αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας της Σύρου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ομάδας, με τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο να έχει δίπλα του όλο το διοικητικό συμβούλιο.

Ο κ. Σκλαβούνος, ο οποίος παρέμεινε ενεργό μέλος της οικογένειας του Αίαντα Σύρου, τόνισε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας, αλλά και όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ROUSSOS PELEKIS RHGOUTSOS

Ο Δημήτρης Γρυπάρης, ο οποίος "τρέχει" κυρίως τα τμήματα του υγρού στίβου, έκανε μία πλήρη αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες των παιδιών της κολύμβησης.

Ο Γιώργος Ρούσσος, ενώ αρχικά αναφέρθηκε στην προσπάθειες που έχουν γίνει όλα τα προηγούμενα χρόνια, στάθηκε στις φετινές κινήσεις και την ενασχόληση του Γιώργου Φώσκολου, που θα δώσει μία νέα πνοή στο σωματείο και σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών, όπως είπε. Ο κ. Ρούσσος επίσης μίλησε για τους προπονητές των τμημάτων των ακαδημιών, αλλά και των αγωνιστικών, όπου στόχος και τη φετινή χρονιά είναι η καλή παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

AJAX SYN TYPOU

Ο Χρήστος Πελέκης, προπονητής της ανδρικής ομάδας, αρχικά ευχαρίστησε τους Γιώργο Ρούσσο και Γιώργο Φώσκολο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, αλλά και τη συνεχή επικοινωνία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Για τη φετινή χρονιά ο προπονητής του Αίαντα Σύρου τόνισε πως ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α΄ κατηγορία, αλλά και η τόνωση των τμημάτων υποδομής. "Είναι σημαντικό για τις ομάδες να έχουν γηγενείς αθλητές κι εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε πάνω στα τμήματα όλων των κατηγοριών, ώστε στο μέλλον ο Αίαντας να έχει ένα κορμό από ποδοσφαιριστές που θα έχουν βγει από τα σπλάχνα του", είπε ο κ. Πελέκης, για να συνεχίσει την προετοιμασία με τους παίκτες του.

PROTH PROPONHSH 1

Ο αντιπρόεδρος του Αίαντα, Μόδεστος Ευστρατίου, μίλησε για την απόφασή του να εμπλακεί με τα κοινά του Αίαντα Σύρου και να είναι στο πλευρό του Γιώργου Φώσκολου τη νέα χρονιά. «Είναι μία χρονιά ιδιαίτερης σημασίας για μένα, καθώς είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με ένα σύλλογο ποδοσφαίρου. Είναι μία μοναδική εμπειρία και είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε τον Αίαντα Σύρου να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο».

PROTH PROPONHSH 3

Τέλος, ο πρόεδρος του Αίαντα, Γιώργος Φώσκολος, αρχικά ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και στηρίζουν αυτήν του την προσπάθεια. Επίσης αναφέρθηκε στη συνεργασία του Αίαντα με την Άνω Σύρο και τους στόχους που έχουν τεθεί σε συλλογικό επίπεδο. Ο Αίαντας, όπως τόνισε, δεν είναι μόνο η ανδρική ομάδα καθώς εκτός από τα αγωνιστική τμήματα έχει και την ακαδημία. «Είναι σημαντικό τα επόμενα χρόνια να βγουν αθλητές που θα μπορεί η ομάδα να στηριχθεί πάνω τους, ώστε να διεκδικήσει ανόδους σε Εθνικές κατηγορίες. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες. Θα ήταν εύκολο να κατεβάσουμε μία ομάδα στο ανδρικό πρωτάθλημα με παίκτες από την Κ16 και την Κ18, όμως αυτό δεν θα ήταν καλό για τα ίδια τα παιδιά. Στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί αθλητές απ’ αυτά τα τμήματα και ταυτόχρονα θα έχουμε και ποδοσφαιριστές με εμπειρία ώστε να βοηθήσουν τους μικρούς αθλητές να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. που είναι εδώ μαζί μου και στηρίζει την προσπάθεια αυτή. Η χρονιά θα έχει πολύ ενδιαφέρον, αφού θα έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α΄ κατηγορία».

PROTH PROPONHSH 2

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares