Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 08:52

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για ΑΟ Πάρου και ΑΟ Σερίφου

Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο δημοτικό στάδιο Πάρου, στο μεταξύ τους ισόπαλο παιχνίδι (3-3), ο Α.Ο. Πάρου και ο Α.Ο. Σερίφου, στο άνοιγμα της αυλαίας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος καταγράφηκε μόλις μία αξιόλογη φάση, ενώ στην επανάληψη δημιουργήθηκε σωρεία ευκαιριών και ο ρυθμός ήταν πολύ καλός.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Σερίφου είχε την εδαφική υπεροχή και τελικά ευτύχησε να προηγηθεί (0-1) στις καθυστερήσεις (45’+2’) με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σκοπελίτη από θέση πλάγια δεξιά.

AO PAROU AO SERIFOU 12

Και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ορεξάτοι και στο 47’ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους (0-2) με πλασέ του Γαβριήλ μέσα από την περιοχή, μετά από πλάγιο του Μποφίλιου. Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως «αφύπνισε» τους παίκτες του Α.Ο. Πάρου, που πήραν την βγήκαν μπροστά, αντέδρασαν και έφεραν το ματς (2-2) στα ίσα μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο, με σουτ του Αλιφιέρη στο 56’ και κεφαλιά του Παντελαίου στο 61’. Η χαρά των γηπεδούχων διήρκησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα όμως, καθώς μετά τη σέντρα οι Σεριφιώτες πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ (2-3) με πλασέ του Λιβάνιου στο 62’. Στη συνέχεια το παιχνίδι παρέμεινε ανοιχτό και το τελικό ισόπαλο σκορ (3-3), για τον Α.Ο.Π., διαμόρφωσε με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Δαφερέρας στο 75’.

AO PAROU AO SERIFOU 2

Διαιτητική τριάδα: Αρμακόλας, Ζαράνης, Γεωργάρας

AO PAROU AO SERIFOU 6

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Α. Νικολάου, Βοσινάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος, Σάμιος (26’ λ.τ. Κουρμούκης), Διακάτος (70’ Ρούσσος), Δαφερέρας, Φ. Πούλιος, Παντελαίος (88’ Γκέκα), Μουρλάς (46’ λ.τ. Μπέτσα), Αλιφιέρης.

AO PAROU AO SERIFOU 5

Α.Ο. Σερίφου (Βαραδίνης): Βενετσάνος, Μποφίλιος, Παγιολάρι, Μαγουλάς, Γιαννακοδήμος, Βαλσαμάκης (90’ Σ. Ρεβίνθης), Λιβάνιος (80’ λ.τ. Πετρογιάννης), Φ. Τσελάμι, Γαβριήλ, Παπάς (60’ Ν. Ρεβίνθης), Σκοπελίτης.

 

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares