Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 17:09

Ισχυρό μήνυμα στήριξης του ΑΟ Πάρου στις ομάδες που αποβλήθηκαν

Το δικό του μήνυμα στήριξης στέλνει μέσω του sportcyclades.gr ο ΑΟ Πάρου στις ομάδες που υπέστησαν τις συνέπειες των καταγγελιών και έμειναν εκτός πρωταθλημάτων λόγω που δεν έχουν ολοκληρώσει τις εγγραφές τους στο μητρώο.

Συγκεκριμένα, ο Παριανός σύλλογος, δηλώνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατών για να συμπαρασταθεί στο πρόβλημα, ενώ με την στήριξη και την προτροπή των γονιών από την ακαδημία του προτίθεται να διοργανώσει τουρνουά για τα αναπτυξιακά τμήματα των συλλόγων αυτών. 

Η ανακοίνωση, αναφέρει: 

Ο ΑΟ Πάρου, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ενεργός σε πολλά αθλήματα και έχει ως κύριο σκοπό την ευγενής άμιλλα και την μεταλαμπάδευση στις νεότερες γενιές του αθλητικού ιδεώδους.

Με αφορμή τα τελευταία γνωστά γεγονότα που έχουν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό 5 συλλόγων κα κατ' επέκταση πολλών νεαρών αθλητών από τους επίσημους αγώνες θέλουμε να δηλώσουμε τη διαφωνία μας σε οποιαδήποτε πρακτική μπορεί να φέρει αυτό το άσχημο αποτέλεσμα.

Θέλουμε να δηλώσουμε δημόσια τη στήριξη μας στον ΑΟ Πύργου, τον Αστέρα Τραγαίας, τον Πανσιφναϊκό, τον ΑΣ Ίου και τον ΑΟ Σερίφου και παράλληλα να ανακοινώσουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους.

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε με υπερηφάνεια ότι από την πρώτη στιγμή που διαβάσαμε την είδηση μέσα από το sportcyclades γίναμε αποδέκτες πολλών μηνυμάτων από γονείς που δήλωσαν ότι θα συνδράμουν οικονομικά ώστε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά με τη συμμετοχή των αναπτυξιακών ομάδων και ιδιαίτερα της Ίου, της Σίφνου και της Σερίφου.

Το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ήταν, είναι και θα παραμείνει οικογένεια και ο ΑΟ Πάρου είναι διατεθειμένος να κάνει οτιδήποτε χρειάζεται για να μην χαλάσει αυτό το όμορφο κλίμα που υπάρχει.

Κανένας μας δεν θα πρέπει να ξεχνάει το μότο: ''Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας''.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Πάρου 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares