Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 22:14

Φιλική ισοπαλία στο ΑΟ Σύρου – Άνω Μερά.

MUBARAC FILIKO ANO MERA

Ένα δυνατό φιλικό τεστ πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν οι ομάδες του ΑΟ Σύρου και της Άνω Μερά, σε έναν αγώνα, που έδωσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους προπονητές των δύο ομάδων, ώστε να δουν την πορεία της προετοιμασίας των ομάδων τους και ακόμα περισσότερο να τεστάρουν την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ο αγώνας, παρά τα τέσσερα τέρματα, που σημειώθηκαν, δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς το παιχνίδι είχε πολύ δυνατές μονομαχίες, που διαδραματιζόταν περισσότερο στον χώρο του κέντρου.

Τον αγώνα σφύριξαν οι: Ζαράνης, Νομικος και Μουτάφης.

Σκόραρε κατά της πρώην του ομάδας.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν σίγουρα ο Αμπντούλ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους για τους Συριανούς και ήταν ο σκόρερ τους γκολ της ισοφάρισης (1-1) για τον ΑΟΣ.

Για την ιστορία να πούμε μόνο πως τα τέσσερα συνολικά τέρματα που σημειώθηκαν τα έβαλαν οι: 0-1 Κλέϊντι (44'), 1-1 Αμπντούλ (55'), 1-2 Περιάλης (84') και ο Σίμος έκανε το 2-2 ένα λεπτό αργότερα.

 ΑΟ Σύρου: (Πελέκης) Βλάχος (88΄Νικητίδης), Γαβριήλ (46΄Μαραγκός), Βαμβακούσης, Μπελεγρίνη, Σούρλας, Δημόπουλος (46΄ Συριανός), Πάπι, Τζώρτζης, Σίμος, Μουμπάρακ, Βαβουράκης (46΄ Αμπντούλ).

Άνω Μερά: (Τζιόβας) Αγγελίδης (46΄Χριστοδουλάκης), Χατζηπαναγιώτης, Σκαρλάφτης (46΄Ψυχράμης), Θεοδωρακάκης (46΄Λυκούρης), Κεραμιδάς, Ασημομύτης Α. , Κλέιντι, Μπάμπα, Λεπτάκης (50΄Περιάλης), Δήμας.

 

 PAPI

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares