Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012 15:24

Πανναξιακός: Και επίσημα, Ντούκας, Θεοδοσιάδης, Κεμαβόρ...

PROEDROS NTOYKAS KEMAVOR THEODOSIADHS

Και επίσημα παίχτες του Πανναξιακού θα πρέπει να θεωρούνται οι επιθετικοί Ρένος Ντούκας, ο Άγγελος Κεμαβόρ, καθώς και ο νεαρός τερματοφύλακας Αλέξης Θεοδοσιάδης.

Οι ποδοσφαιριστές προπονούνταν το τελευταίο διάστημα με τον Πανναξιακό και αφού τελείωσαν τα διαδικαστικά ανακοινώθηκαν χθες επίσημα από την διοίκηση της ομάδας.

Οι Ναξιώτες έτσι καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά, που δημιουργήθηκαν στην επιθετική τους γραμμή, ύστερα από τις αποχωρήσεις των: Σουσούνη και Σταματίου, ενώ φέρνουν στην ομάδα ένα ακόμα καλό τερματοφύλακα, ο οποίος μαζί με τον ''πολύπειρο'' Αστέριο Θέμελη αναμένεται να αποτελέσουν τους "Φύλακες - Αγγέλους'' στην εστία των Μπλε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο νεαρός πορτιέρο, επιλέχτηκε ανάμεσα σε 4-5 τερματοφύλακες, οι οποίοι δοκιμάστηκαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ρένος Ντούκας

NTOUKASΣυστάσεις για τον παίχτη δεν χρειάζονται, αφού στα 28 του χρόνια διαθέτει ήδη βαρύ βιογραφικό.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στα Σούρμενα (Α΄τοπικό), από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του και συνέχισε σε: Σαρωνικό Αίγινας (Δ΄&Γ΄ Εθνική), στο Χαϊδάρη (Δ΄Εθνική), Εθνικό Αστέρα (Β΄Εθνική), Προοδευτική (Δ΄Εθνική), Ολυμπιακό Λιοσίων (Δ΄Εθνική).

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, που διαθέτει είναι η αποτελεσματικότητα του στο σκοράρησμα, καθώς και η δύναμη, που διαθέτει στο ψηλό παιχνίδι ένεκα του ύψους του (1,85).

Μετά την υπογραφή του στον Πανναξιακό ο παίχτης δήλωσε στο sportcyclades.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί υπέγραψα σε μία ομάδα, που ήθελα πολύ να παίξω και πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή, που θα μπορούσα να κάνω για μένα. Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι ότι θα δώσω το 200% των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη των στόχων μας και θα κάνω ότι είναι δυνατών να ικανοποιήσω τους καταπληκτικούς ανθρώπους του Πανναξιακού, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και με πήραν σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Φλεριανό, καθώς και στον Προπονητή μου Γιώργο Βλαστό, στους οποίους οφείλετε κιόλας η παρουσία μου εδώ».

Άγγελος Κεμαβόρ

Έχει γεννηθεί στις 8-7-92. Ο ίδιος κατάγεται από το Φιλώτι της Νάξου και από την Γκάνα. Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός, ότι πιάνει θέση μικρού. Με ύψος 1.82 αναμένεται να πλαισιώσει τον Ντούκα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μέχρι στιγμής στις προπονήσεις έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την έφεση του στο σκοράρισμα. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νέα Ιωνία και Αθηναϊκό.

THEODOSIADHSΑλέξης Θεοδοσιάδης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας με ύψος 1.87, είναι γεννημένος στις 6-7-93 και κατάγεται από τη Νάουσα Ημαθίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους ερασιτέχνες του Άρη, της Βέροιας και στον Αχιλλέα Νάουσας. Ο ποδοσφαιριστής ηλικιακά μπορεί να καλύψει θέση μικρού.

KEMAVOR FANELA

NTOUKAS KEMAVOR

ntoukas ypografh

THEODOSIADHS FANELA

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares