Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 09:17

Η Super League επιστρέφει – Πού θα δείτε τα πέντε σημερινά ματς

Ένας μήνας ήταν αρκετός. Αφού ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, η Super League είναι και πάλι εδώ, με την αγωνιστική δράση να επιστρέφει σε αυτό το μεγάλο start του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Η επανέναρξη μάλιστα έχει γεμάτο «μενού», καθώς σήμερα θα διεξαχθούν συνολικά πέντε αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ανοίγει στη Λιβαδειά (15:00), με την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλό πρώτο γύρο, καθώς βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις με 7 βαθμούς. Ο Άρης από την άλλη θέλει να κάνει έναν καλύτερο δεύτερο γύρο και να μείνει ζωντανός, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -3 από τον 5ο Βόλο και στο -4 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στην OPAP Arena (17:00). Η Ένωση αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να μπαίνει στο απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος έχει να διαχειριστεί πάρα πολλές απουσίες σε αυτήν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δοκιμασία στα Γιάννενα θα έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΣ (20:00). Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το restart που έχουν θέσει ως στόχο, με τον Μίτσελ να έχει στο μυαλό του διάφορες «συνταγές» για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Η πρώτη μέρα «κλείνει» με το ματς ανάμεσα στον Ιωνικό και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (21:30) στη Νίκαια. Οι «πράσινοι» που θα αγωνιστούν χωρίς τον Μπαρτ Σένκφεφελντ, θέλουν να μπουν με το δεξί στον δεύτερο γύρο ώστε να δώσουν συνέχεια σε αυτήν την «τρελή» πορεία που έχουν έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (21/12)
15:00 Super League: Λεβαδειακός – Άρης / Novasports 2HD
17:00 Super League: ΑΕΚ – Λαμία / COSMOTE SPORT 1 HD
17:00 Super League: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος / Novasports Prime
20:00 Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός / Novasports Prime
21:30 Super League: Ιωνικός – Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
22:00 League Cup: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι / Action 24

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares