Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 16:27

Ξεκίνησε με νίκη και πολύ καλή εμφάνιση το 2023 η Α.Ε. Μυκόνου

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕ Μυκόνου μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο 2023, καθώς πέτυχε μία σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Αιολικό, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε ''απόσταση βολής'' από την κορυφή.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, κλείνοντας παράλληλα όλους τους χώρους στον Αιολικό.

Οι Μυκονιάτες έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, το οποίο τελικά κατάφεραν να πετύχουν στο 31' μετά από εκτέλεση πλαγίου του Κέμπε ο Ζγκούρι έπιασε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Βαλαβανόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2ο ημίχρονο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν και την ομάδα της Μυκόνου να παίρνει μια σημαντική νίκη.

Πλέον, οι Μυκονιάτες ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στη Κω όπου και θα αντιμετωπίσουν στον εξ αναβολής αγώνα τον Α.Ο. Πυλίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αλατσάκης με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Πουλόπουλος του συνδέσμου Πειραία

Α.Ε. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Ντούνης Σπυρόπουλος, Κέμπε, Ματζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Σγκούρι (90' Οικονομίκος), Μουρίκι (87' Αγγελής), Βαλαβανόπουλος (80' Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (80' Αχείμαστος), Παπαδόπουλος

Αιολικός (Δ. Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Παστρικός (57’ Σουβατζόγλου), Μωραΐτης, Αννιτσάκης (46’ Μπιέλομπρεκ), Νάστος, Αντωνίου (89’ Σπόλιαριτς), Μουκίδης (75’ Άνθης), Μακρής, Αποστολόπουλος, Στεφάνοβιτς

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares