Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 11:56

Γιατί δεν έγινε ο αγώνας μεταξύ Άνω Μεράς και ΑΟ Μυκόνου

ao mykonoy-pagos-2-10-2011-2

Δελτίο τύπου λάβαμε από το Δ.Σ. του ΑΟ Μυκόνου, σχετικά με την μη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μεράς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ.
 


Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Μυκόνου ανακοινώνει ότι όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με το φιλικό αγώνα μεταξύ των σωματείων του ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μερας, ουδέποτε είχε ειπωθεί και συμφωνηθεί ότι θα γίνει στις 2 το μεσημέρι. Σε τηλεφώνημα του προπονητή της Άνω Μερας κου Θεόφιλου Παχατουριδη έγινε συνεννόηση να ξεκινήσει ο αγώνας στις 5.30 το απόγευμα διότι τα παιδιά του εφηβικού που αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα θα επέστρεφαν από Σύρο μετά από αγώνα που θα έδιναν εκεί, και κάποιοι από τους υπόλοιπους παίκτες εργάζονταν μέχρι της 5.

Αργότερα ο προπονητής Θεόφιλος Παχατουριδης έλαβε τηλεφώνημα από τον Διοικητικό Σύμβουλο της Άνω Μερας κο Κουρουκλη Γεώργιο ο οποίος ζήτησε να μάθει τον λόγο γιατί το παιχνίδι δεν θα ξεκινούσε στις 2 μ.μ και αφού ο κος Παχατουριδης του εξήγησε τον λόγο όπως και στον κο Τζιοβα, ο κος Κουρουκλης ανακοίνωσε ότι με εντολή της διοίκησης το φιλικό έπρεπε να ακυρωθεί.

Δεν υπήρξε άλλη συνομιλία και τι φιλικό δεν έγινε.

Με πολλούς φιλικούς
χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος και το ΔΣ
του ΑΟ Μυκόνου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares