Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 00:09

Οι ανακοινώσεις για την απώλεια του Κώστα Φελουτζή

Η μία μετά την άλλη οι ομάδες των Κυκλάδων στέλνουν τα συλλυπητήρια τους για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάγου Κώστα Φελουτζή.

Οι ανακοινώσεις:

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ, το προσωπικό και τα Σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Φελουτζή, στο σωματείο μας ΑΟ ΠΑΓΟΥ, στην οικογένεια του και στους οικείου του.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣΚ αποφάσισε στην μνήμη του Κωνσταντίνου Φελουτζή την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων που θα διεξαχθούν από τις 15 έως και τις 21 Φεβρουαρίου στις Κυκλάδες.

Καλό ταξίδι Κώστα στην γειτονιά των αγγέλων.

ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ

Ο σύλλογος μας, όπως και όλη η Σύρος είναι συντετριμμένοι από τον τόσο πρόωρο χαμό του Κωνσταντίνου Φελουτζή. Ένα νέο παιδί έφυγε τόσο απρόσμενα και αναπάντεχα.
Ο Κωνσταντίνος έτρεχε στις περισσότερες διοργανώσεις του συλλόγου μας.
Τα λόγια είναι φτωχά!
Το ΔΣ του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του!
Έτρεξες πιο γρήγορα από όλους μας αυτή τη φορά.
Καλό παράδεισο Κωνσταντίνε.
R.I.P.

ΑΜΕΣ Νηρέας

Όλοι στον ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον τόσο ξαφνικό και άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Κώστα Φελουτζή. Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι…

ΑΟ Άνω Σύρου

Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του Α.Ο. Άνω Σύρου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Φελουτζή που έφυγε απρόσμενα από την ζωή σε ηλικία 28 ετών.

Ο Κωνσταντίνος υπήρξε ποδοσφαιριστής και αθλητής της ομάδας μας και ήταν υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα.

Αιώνια ανάπαυση φίλε Κώστα

Το Δ.Σ του Α.Ο. Άνω Σύρου
Ο πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δομένικος Σαγκινέτος Λεονάρδος Ξανθάκης

ΑΕ Μυκόνου

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Κωνσταντίνου Φελουτζή που τόσο ξαφνικά "έφυγε" από τη ζωή αλλά και προς την ομάδα του Α.Ο. Πάγου Σύρου, με την οποία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του νομού μας. Ήταν ενα πραγματικό σοκ για όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες και όχι μόνο, αυτή η τραγική είδηση.
Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που καλούνται να διαχειριστούν...

Ανδριακός

Το Δ.Σ του Ανδριακού Ο.Φ. εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του για τον χαμό του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Πάγου Κώστα Φελουτζή, ο οποίος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο άτυχος 28χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στην Τήνο για το κυριακάτικο παιχνίδι. Σήμερα το μεσημέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου σε κρίσιμη κατάσταση, όμως οι γιατροί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

ΑΜΣ Φιλωτίου

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Ζευς Νάξου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην ομάδα ΑΟ Πάγος Σύρου του Κωνσταντίνου Φελουτζή για τον άδικο και πρόωρο χαμό του.Καλό παράδεισο Κωνσταντίνε..

Πανθηραϊκός

Η οικογένεια του Πανθηραϊκού με βαθύτατη θλίψη για τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του Κωνσταντίνου Φελουτζή, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στο σωματείο του Α.Ο Πάγου.

Καλό ταξίδι Κώστα…

Πανσιφναϊκός

Η οικογένεια του ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΥ ΑΣ, εκφράζει Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Φελουτζή! Νιώθουμε μεγάλη λύπη στο άκουσμα της είδησης αυτής και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά!!
Αιωνία του η μνήμη!!

Αίαντας Σύρου

Για τον ποδοσφαιριστή - αθλητή του Α.Ο Πάγου και τον πολύ καλό φίλο του σωματείου μας Κωνσταντίνο Φελουτζή που έφυγε απρόσμενα από την ζωή 28 ετών δηλώνει το σωματείο μας συγκλονισμένο για το χαμό του.
Ο Αίαντας Σύρου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου σε όλους Κωνσταντίνου !

Πανναξιακός

Η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Φελουτζή που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από κοντά μας.
Όλη η ποδοσφαιρική κοινωνία αισθάνεται συγκλονισμένη στο άκουσμα αυτού του τραγικού γεγονότος.
Καλό ταξίδι Κώστα, στη γειτονιά των αγγέλων...

Ελλάς Σύρου

Το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωσνταντίνου Φελουτζή για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ο αθλητής του Α.Ο Πάγου ήταν υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα. Καλό Παράδεισο Κωνσταντίνε..

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

ΠΑΣ Νάξου

Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την ξαφνική απώλεια του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείου του Κώστα.

Είναι πραγματικά πολύ άδικο να φεύγουν από κοντά μας τόσο νέοι άνθρωποι.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Νέος ΑΟ Σύρου

Δεν είναι εύκολο για κανέναν μας να πει τα σωστά λόγια και να εκφράσει με λέξεις όσα αισθανόμαστε για την απωλεια ενός φίλου, συναθλητή μα και ενός μέλους της οικογένειας μας όπως ήταν ο Κώστας για όλους μας, στον Νέο Αο Σύρου.
Συντετριμμένοι προσπαθούμε να γράψουμε δύο λόγια για το τελευταίο αντίο. Μόνο εικόνες γεμίζουν το μυαλό μας, το χαμογελαστό παιδί με την φανέλα του Πάγου και το νούμερο 9, να συμβουλεύει τους αθλητές μας, να τους παρακολουθεί, να τους αγαπά, να τους νοιάζεται... Η απωλεια σου, τους γονάτισε παλικάρι μου μαζί με εκείνα και εμάς!
Αφού στεγνώσουν τα δάκρυα και ειπωθούν τα αντίο θα διατηρήσουμε φυλακτό όλες τις χαρούμενες αναμνήσεις που μοιράστηκαμε μαζί σου! Αυτό θα σε κρατάει πάντα ζωντανό στην καρδιά μας.
Ο θάνατος φέρνει μαζί του έναν πόνο που κανείς δεν μπορεί να θεραπεύσει και η αγάπη αφήνει μια ανάμνηση που κανείς δεν μπορεί ποτέ να κλέψει!
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Αρχηγέ...
Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά, μέχρι να παίξουμε μαζί ξανά ..
Ο Νέος Αο Σύρου πενθεί για την απωλεια σου..
Συλλυπητήρια στην οικογένεια, στην ομάδα του Πάγου και στους οικείους του Κώστα μας....

ΑΟ Πύργου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιου του ΑΟ Πύργου εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο και πρόωρο χαμό του αθλητή του ΑΟ Πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια ενός νέου ανθρώπου.

Παμμηλιακός

Η οικογένεια του Παμμηλιακού εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια του νεαρού συριανού Ποδοσφαιριστή του ΑΟ πάγου, Κώστα Φελουτζή.

Είναι σκληρό και άδικο το χτύπημα της μοίρας που δέχτηκε η οικογένεια του. Τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Να είναι δυνατοί και αν έχουν κουράγιο.

ΑΣ ΙΟΥ

Το Δ.Σ οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστες του
Π.Α.Σ Τήνου εκφράζουν τα θερμά συλληπητηρια για τον πρόωρο χαμό του ποδοσφαιριστή του Α.Ο Παγου Κωνσταντίνου Φελουτζη.
Τα λόγια είναι φτωχα !!!!
Καλο παράδεισο,ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ