Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 15:19

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕ Μυκόνου... 1-0 του Πανηλειακό

Επιστροφή στις νίκες για την Α.Ε. Μυκόνου... Φτωχό μεν πλην απόλυτα τίμιο και δίκαιο το 1-0 της ΑΕΜ κόντρα στον Πανηλειακό, σε ένα παιχνίδι που πήρε αυτό που ήθελε δηλαδή τους τρεις βαθμούς φτάνοντας έτσι τους 31 συνολικά!

Η ομάδα της Μυκόνου μπήκε από την αρχή δυνατά και μόλις στο 8' έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Σπυρόπουλο που έπιασε κεφαλιά από μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά απέκρουσε ο Καρακίτσος.

Ένα λεπτό αργότερα ο αρχηγός της ΑΕΜ έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στο σωστό σημείο ώστε με το κεφάλι να στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Πανηλειακού κάνοντας το 1-0.

Στο 29' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πάλι σε θέση βολής όταν ο Πινέιρο με αριστερό σουτ υποχρέωσε τον Καρακίτσο να διώξει σε κόρνερ!

Στην επανάληψη με τη σέντρα το Σπυρόπουλος βρέθηκε δεξιά μέσα στην περιοχή του Πανηλειακού έκανε το σουτ όμως στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Καρακίτσου! Όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Πύργου προσπάθησε να πιέσει μην μπορώντας όμως να φτάσει σε θέση βολής απέναντι από τον Ντούνη με εξαίρεση μια φάση στο 80' όταν ο Παλ από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ χωρίς πίεση και έστειλε την μπάλα άουτ.

Τέλος, στις καθυστερήσεις μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη Βαμβακά που σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ στον Σπόλιαριτς που είχε φύγει πριν τη σέντρα ενώ όλος ο Πανηλειακός είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της Α.Ε. Μυκόνου για το ξεκάθαρο λάθος!

2023 02 19

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Μαντζανάς, Αρκούδας, Τράκας, Μουρίκι (76' Αχείμαστος), Σπυρόπουλος (70' Γιαννόπουλος), Βαλαβανόπουλος (82' Οικονομίκος), Πινέιρο (82' Σπόλιαριτς), Παπαδόπουλος

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Μάρκου, Ζαχί, Κασμερίδης, Τσίγκρηλας, Δημάκης, Αράπι (61' Αλμπάνης), Παλ, Ντοματάς (76' Ράιαν), Καλομοίρης, Αλ Μπασσάμ (76' Θεοδωρακόπουλος)

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares