Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 19:25

Έτοιμα προς τοποθέτηση τα νέα καθίσματα του γηπέδου της ΕΠΣ Κυκλάδων

Αλλάζει εικόνα το γήπεδο της Ερμούπολης με τη σημερινή παραλαβή των καθισμάτων για τις κερκίδες εκσυγχρονίζοντας την αθλητική εγκατάσταση.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη με την ανάδοχο εταιρεία «3 STARS – Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ & Σία Ε.Ε.» για την «Προμήθεια Πλαστικών Καθισμάτων Κερκίδων Γηπέδου» προ ολίγων ημερών, σήμερα, παρελήφθησαν τα καινούρια καθίσματα.

Η τοποθέτηση των χιλίων τριακοσίων πενήντα (1350) νέων καθισμάτων διπλής ενισχυμένης πλάτης χρώματος λευκού, μπλε ρουά και μπλε navy θα αναβαθμίσει αισθητικά το ιστορικό γήπεδο και φυσικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους θεατές.

Η προμήθεια των καθισμάτων χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει:

«Συνεχίζοντας τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στα γήπεδα των Κυκλάδων εκπληρώνουμε άλλη μία υπόσχεσή μας για αναβάθμιση του γηπέδου της Ερμούπολης με την προμήθεια χιλίων τριακοσίων πενήντα (1350) νέων καθισμάτων, των οποίων η τοποθέτηση θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Η αναβάθμιση του ιστορικού γηπέδου θα ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED, έργο το οποίο έχει δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί τους αμέσως επόμενους μήνες».

Πηγή: logotypos.gr 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares