Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 11:22

ΜΟΥΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!

ΜΟΥΙΤΑΙ logo

Ο Σαντορινιός Δρόσος Μιχάλης δεκαετίες τώρα, πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα των πολεμικών τεχνών.

Στην Ελλάδα ήταν από τους πρωτοπόρους στον χώρο των πολεμικών τεχνών  καλλιεργώντας Knock down σύστημα καράτε και εισάγοντας το Κικ Μπόξινγκ.

Προπονητής των ακαδημιών πολεμικών τεχνών, με 35 χρόνια προπονητικής και αθλητικής εμπειρίας. Έχοντας υπηρετήσει χρόνια της πολεμικές τέχνες ως αθλητής – πρωταθλητής, είναι τώρα επίσημος αντιπρόσωπος των διεθνών ομοσπονδιών του muaythai, WMC, ΕPC, WPMF & IFMA και  πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουιτάι.

Μάστερ στο μουιτάι από το Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής της Ταϊλάνδης, κάτοχος 6ου dan στο καράτε, είναι ακόμα πτυχιούχος προπονητής Σαν σόου και ΣέμιAIGAIO-LOGO Κόντακτ από τη Γ.Γ.Α. και πυγμαχίας από τις Η.Π.Α.

Στο καράτε, όντας κάτοχος 6ου dan, είναι αρχηγός του συστήματος SHINSEIKAN KARATE, για την Ελλάδα.

Ως προπονητής, οι αθλητές του έχουν σημειώσει σημαντικές νίκες σε αθλητικές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με κορυφαίες την κατάκτηση παγκοσμίων πρωταθλημάτων του μουιτάι, της πυγμαχίας και του σαν σόου.

Στον τομέα της διαιτησίας, έχει διατελέσει διαιτητής σε σημαντικούς αγώνες και στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό και είναι επίσης πτυχιούχος διαιτητής για διεθνής αγώνες από την Ταϊλάνδη.

Στην πολυετή πορεία του στο χώρο των πολεμικών τεχνών έχει έρθει σε επαφή με όλους τους θρύλους των πολεμικών τεχνών, ενώ ο ίδιος είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει παίξει επαγγελματικούς αγώνες στην Ταϊλάνδη.

Είναι ακόμα προπονητής στο άθλημα του krabi krabong και της πυγμαχίας.

Οι φωτογραφίες του έχουν κατά καιρούς κοσμήσει πολλά εξώφυλλα περιοδικών πολεμικών τεχνών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

O Μιχάλης Δρόσος είναι ακόμα πτυχιούχος της σχολής της παραδοσιακής ιατρικής Wat Po, της Ταϊλάνδης καθώς επίσης και πτυχιούχος πρώτων βοηθειών.

ΜΟΥΙΤΑΙ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares