Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 23:27

Αστέρας - Παμμηλιακός το 9ο ημίχρονο

asteras-pammiliakos-6-10-2012-1

ΑΞΙΩΜΑ 1ο

Στην Ελλάδα υπάρχουν προπονητές τόσοι όσοι βγάζει και η απογραφή πολιτών.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Σκηνές που δεν αρμόζουν σε καμία ποδοσφαιρική Ζιμπάμπουε εκτυλίχθηκαν σήμερα στο γήπεδο των Μαρμάρων. Μια κερκίδα που έβριζε και απηύθυνε το λόγο στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Αστέρα για την κακή ομολογουμένως εμφάνιση των παικτών. Πέντε δέκα φίλαθλοι (!!!) που έκριναν και χλεύαζαν τα πάντα. Άνθρωποι που στρέφονταν ευθέως σε ανθρώπους, που όσο γραφικό και αν ακούγεται, ίδρωναν φορώντας τη φανέλα του Αστέρα. Άνθρωποι που ενθάρρυναν το σκληρό παιχνίδι και χειροκρότησαν την απερίσκεπτη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ποδοσφαιριστής του Αστέρα. Άνθρωποι που προέτρεπαν τους παίκτες να βγάλουν τη φανέλα, θεωρώντας εαυτούς άξιους, με τη συμπεριφορά τους, τιμητές αυτής.

 

Κύριοι, αυτοί είμαστε. Σας διαβεβαιώ ότι κανένας από τους 14 που αγωνίστηκαν δεν ήθελε να υποστεί διασυρμό, από εγωισμό και μόνο. Δεν είχαμε κανένα όφελος από αυτό. Ο καθένας που αγωνίστηκε, στις θέσεις που έκριναν ότι οι προπονητές μας ότι πρέπει, οι αρμόδιοι δηλαδή, έδωσε ότι μπορούσε. Εμείς, που κάθε απόγευμα, τρέχουμε στις προπονήσεις. Συγχωρήστε μας, συγχωρήστε τους αλλά ΑΥΤΟΙ είμαστε. Δέκα ανθρώπους που βρίζουν σε ήττα, από τον πρώτο αγώνα κόντρα στο φαβορί του ομίλου (πρωταθλήματος;;;) ΔΕΝ τους έχουμε ανάγκη. Τους έχουμε ανάγκη να μας εμψυχώνουν και ειδικά τα νέα παιδιά να τους δίνουν σωστές συμβουλές. Όσο καινούριοι και να είμαστε στην ομάδα, την αγαπάμε. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Αλλιώς θα καθόμαστε στα σπίτια μας.

 

Βαγγέλης Ρούσσος

Ενεργός (ναι και αργός) παίκτης του Αστέρα Μαρμάρων

 

ΥΓ Συγχαρητήρια στους παίκτες του Παμμηλιακού για τη ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νίκη τους, για την ποδοσφαιρική τους παιδεία και για το ότι είναι θιασώτες του ποδοσφαιρικού fair play, που έμειναν άναυδοι από τα γεγονότα. Προσωπικά τους εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί τόσα χρόνια την αξίζουν.

Συγχαρητήρια και στο διαιτητή Κουζούμη για τη διαιτησία του.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares