Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 22:12

Ξεκίνημα με (4) για τον Α.Ο Τήνου…

AO THNOY-YDROUSA

Με νικη ξεκινησε της υποχρεωσεις του στο νεο πρωταθλημα της Α' Κατηγοριας ο  ΑΟ Τηνου, καθως επικρατησε με χαρακτηριστικη ευκολια έναντι του ΑΟ Υδρουσας με σκορ 4-0.

Σκορερ για την ομαδα του ΑΟ Τηνου ηταν ο Βιδαλης Α. (19'), Μπαλασκας (αυτ.52'), Αλεξιου (68') και ο Βιδαλης Φ. (73').
Το παιχνιδι ξεκινησε δυνατα με τον ΑΟ Τηνου να πιεζει, με αποτελεσμα στο 19' μετα απο ωραια ασιστ, ερχομενη απο το κεντρο, ο Βιδαλης Φ. εφυγε απο τα δεξια και πασαρε στον αμαρκαριστο Βιδαλη Αν., ο  οποιος δεν δυσκολευτηκε  να στειλει την μπαλα στα διχτυα του Καρελη και να κανει το 1-0 για την ομαδα της Τηνου.

Η πιεση συνεχιστηκε με τον ΑΟ Τηνου να αστοχει σε αρκετες φασεις για γκολ, με αποτελεσμα το ημιχρονο να τελειωσει με το ρευστο 1-0.
 Με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου οτι δεν καταφεραν να κανουν οι παικτες της Τηνου, το καταφερε ο αμυντικος της Υδρουσας Μπαλασκας, οπου μετα απο λαθος υπολογισμο στο διωξιμο της μπαλας την εστειλε στα διχτυα της ομαδας του κανοντας το 2-0 για τον ΑΟ Τηνου.

Στο 68'ο Αλεξιου μετα απο ενα κερδισμενο κορνερ πηρε την μπαλα  και με ενα ψηλοκρεμαστο σουτ εστειλε την μπαλα στα διχτυα του Καρελη διαμορφωνοντας το 3-0.

Τη νικη για τον Α.Ο Τηνου «σφραγγισε» ο Βιδαλης Φρ,. οταν σε μια σεντρα του Βελαλοπουλου απο τα δεξια Ι.  εκμεταλευτηκε την λαθος εκτιμηση του Καρελη και με κεφαλια εκανε το τελικο 4-0.

Στο τελος του αγωνα οι παικτες του ΑΟ Τηνου αφιερωσαν την νικη της ομαδος στον ατυχο ποδοσφαιριστη Βαγγελη Τσικουρα που στο προσφατο φιλικο με την ΑΕ Στενης υπεστη ρηξη χιαστων.

Οι συνθεσεις των δυο ομαδων:

ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ): ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β., ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ, ΜΟΥΣΑΙ, ΔΕΛΩΤΗΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΦΡ., ΑΛΕΞΙΟΥ, ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ, ΤΖΑΓΓΟΛΗ.

ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι, ΘΕΩΔΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ Ν, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ Χ,ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ο, ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ.
ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑΣ (ΦΙΛΙΠΠΑΣ): ΚΑΡΕΛΗΣ, ΒΟΛΙΚΑΣ, ΘΩΜΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΜΑΝΑΛΗΣ, ΠΕΠΠΑΣ, ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ, ΒΛΑΜΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΙΣΣΑΡΗΣ.


ΑΝΥΣΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΒΛΑΜΗΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, ΠΑΝΑΚΑΡΕΝΗΣ, ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares