Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2012 23:38

Διπλό για τον Α.Ο Πάρου...

PANSIFNAIKOS-AO PAROU

Πιο έμπειρος ο ΑΟ Πάρου πήρε τη νίκη από τον Πανσιφναϊκό 2-1 στη Μήλο.

Ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και δεν ήταν λίγοι. Ο «γηπεδούχος» Πανσιφναϊκός στην πρεμιέρα του στο εθνικό πρωτάθλημα Κυκλάδων μετά από πολλά χρόνια, με την στήριξη των οπαδών του που ταξίδεψαν στη Μήλο πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι με τον πιο έμπειρο και πιο έτοιμο ΑΟ Πάρου και θα μπορούσε να πάρει και το βαθμό της ισοπαλίας που βάσει πάντως της εικόνας του αγώνα δεν το άξιζε.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα βρήκαν τις ομάδες σε αναγνωριστικό παιχνίδι με τους γηπεδούχους πιο νευρικούς και αγχώδεις λόγω πρεμιέρας και τους φιλοξενούμενους να ζυγίζουν την δυναμικότητα του αντιπάλου. Στο 10ο λεπτό ο ΑΟ Πάρου θα χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Σένκα έφυγε από κανονική θέση μόνος με τον τερματοφύλακα του Πανσιφναϊκού και αστόχησε δύο φορές στο μοναδικό αυτό τετ α τετ.  

Στο 25ο λεπτό, νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Πάρου να ανοίξει το σκορ όταν  απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρόπουλου βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Καραβού και πέρασε άουτ.

Ο ΑΟ Πάρου πήρε τα ηνία του αγώνα και σε ένα 5λεπτο φωτιά από το 35’ μέχρι το 40’ πέτυχε τα δύο τέρματα που του έδωσαν τη νίκη. Η άμεση απάντηση του Πανσιφναϊκού με τη μείωση του σκορ στο αμέσως επόμενο δίλεπτο έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο β’ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο τελικό σκορ. Η τυπικά γηπεδούχοι έχασαν πάντως μοναδική ευκαιρία στο 60’ όταν ο Μπιρπανάγος αστόχησε στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του ΑΟ Πάρου. Ο παίχτης της Σίφνου δεν μπορούσε να συγχωρέσει τον εαυτό του για την χαμένη αυτή ευκαιρία και μετά την αλλαγή του στο 66’ είχε ξαπλώσει αρκετή ώρα εκτός αγωνιστικού χώρου κρατώντας το κεφάλι του.

Ο ΑΟ Πάρου θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα τέρματα του αλλά ο Παντελαίος αστόχησε σχεδόν εξ’ επαφής στο αριστερό δοκάρι πλασάροντας άουτ στο 78’. Η τελευταία φάση άνηκε στον Πανσιφναϊκό αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ατσόνιου στο 87’ πέρασε αουτ.

Τα γκολ του αγώνα:

0-1: Στο 35’ μετά από σέντρα του Γιουρτζίδη από αριστερά ο Ζούμης με κεφαλιά χαμηλά στην κίνηση ανοίγει το σκορ για τον ΑΟ Πάρου

0-2: Στο 40’ από εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Γιουρτζίδη και πάλι από αριστερά και πλασέ στην κίνηση του Σένκα

1-2: Στο 43’ ο Σαβιολίδης τιμωρεί την αδράνεια των αμυντικών της Πάρου, μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε η ομάδα τους και αφού με ωραία προσπάθεια δημιουργεί φάση από δεξιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ακολουθεί τη φάση και την απόκρουση σε πρώτο χρόνο του Μίχα και με πλασέ μειώνει και ξαναβάζει την ομάδα της Σίφνου στο παιχνίδι.

pansifnaikos-aop-7-10-2012-1

 Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δημήτρης) Καραβός, Ζάσκας, Μπιρπανάγος (Χρυσός 66’), Σταυριανός (Σαβιολίδης 37’), Καραβής (Ζαγκοβας 72’), Ποδότας, Γκούμας, Ατσόνιος, Καλογήρου, Ζιώγας, Συνοδινός.

 ΑΟ Πάρου: (Λάππη Άρης) Νίκας Δ., Μουλάς, Πετρόπουλος, Μπαρδανιάς, Τσόκα, Γαβαλάς (Nίκας Ι. 82’), Γιουρτζίδης, Κρώνης (Δαφερέρας 67’), Μπάλιος (Παντελαίος 60’), Ζούμης, Σένκα.

 Παίχτης του αγώνα: Γιουρτζίδης Νικόλαος – ΑΟ Πάρου. Ο μέσος της Παριανής ομάδας έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο ταλαιπωρώντας τους αντιπάλους του, ενώ ήταν ο δημιουργός και των δύο γκολ της ομάδας του (στο δαιμονισμένο 10λεπτο από το 30’-40’ του α’ ημιχρόνου) με δύο ασίστ πάρε-βάλε από αριστερά

 Μικρά από τη Μήλο

-Κοσμοσυρροή από τη Σίφνο στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Οι Σιφνιοί απολάμβαναν κάθε στιγμή της εκδρομής, του αγώνα και της παρθενικής συμμετοχής του Πανσιφναϊκού ντυμένοι με μπλουζάκια στα χρώματα της ομάδας τους!

 -Μεγάλες στιγμές αναμένονται το επόμενο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο της Μήλου όπου ο Παμμηλιακός υποδέχεται τον Πανσιφναϊκό!

 -Στη Μήλο βρέθηκε και το SportCyclades.gr βιντεοσκοπώντας τον πρώτο αγώνα του Πανσιφναϊκού στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

-Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούντζας ο οποίος κρατούσε σημειώσεις για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του αλλά και τον ΑΟ Πάρου.- -Τον - - Kαλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι διοικούντες του Παμμηλιακό για την άρτια φιλοξενία των δύο ομάδων και των διαιτητών.

- Ντεμπούτο για τον Μηλιό ρέφερι Μενέλαο Μαρκαντώνη ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στα καθήκοντα του ως βοηθός, χωρίς κανένα λάθος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares