Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 23:56

Άγριος Παν''8''ηραϊκος.

PROPONHSH PANTHIRAIKOS

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και την Αναγέννηση Νάξου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου την Κυριακή 14/10, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κυκλάδων στον τρίτο όμιλο.

Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλο μπήκε ιδιαίτερα δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να αναλάβει τα ηνία της αναμέτρησης και να μην αφήσει σε καμία στιγμή την ομάδα του Γιώργου Φακίνου να απειλήσει.

Ο Πανθηραϊκός λοιπόν δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ και είχε και δοκάρι σε σουτ του Φύτρου Σόλωνα. 

Το σκορ παρέμενε ισόπαλο στο 0-0, μέχρι το 25ο λεπτό όταν και ο Κωλέτσης Μανώλης έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίκτυα, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού, μετά την επιστροφή του στην ομάδα.

Στο 32' ο Φύτρος Σόλωνας πέτυχε και αυτός το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, σημειώνοντας έτσι το 2-0.

Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Κελίδης ο οποίος με δύο δικά του τέρματα στο 35' και στο 57', ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 60' ο Φύτρος έκανε το 5-0, ενώ μετά από τρία λεπτά ο Κωλέτσης σημείωσε το 6ο γκολ του Πανθηραϊκού.

 

Στο 81' ο Νομικός Μανώλης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισε στο 85' ο Νομικός Γιώργος (και οι δύο παίκτες σημείωσαν επίσης τα πρώτα τους τέρματα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού).

Στο 83' ο διαιτητής της συνάντησης κ. Κουζούμης, απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή του Πανθηραϊκού Κωνσταντίνου Γρηγόρη, διότι καθυστέρησε την επανέναρξη του παιχνιδιού.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το γεγονός ότι η Αναγέννηση Νάξου είχε στον πάγκο της μόλις δύο ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για αλλαγή, καθώς επίσης και το γεγονός ότι ο Κολιούσης Απόλλωνας πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Πανθηραϊκού, μετά τον ένα χρόνο παρουσίας του στη Νάξο, όπου και αγωνίστηκε με τον Πανναξιακό, στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας.

Στην επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Αναγέννησης θα ταξιδέψει και πάλι στη Σαντορίνη, για να αντιμετωπίσει τη Λάβα Εμπορείου, ενώ αντίθετα ο Πανθηραϊκός θα βρεθεί στην Νάξο για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τραγαίας.

Πανθηραϊκός Α.Ο (Κωνσταντόπουλος): Ξαγοράρης Τάσος(C), Κλουβάτος Κώστας, Βρενάγκρ Λουκάς, Κουλόλι Γκεράλντο, Κολιούσης Απόλλωνας, Κωνσταντίνου Γρηγόρης, Φύτρος Σόλωνας, Μηνδρινός Ηλίας(66'Νομικός Γιώργος), Κελίδης Γιώργος, Κωλέτσης Μανώλης(72' Νομικός Μανώλης), Στεφανάκης Γιώργος(64' Μαρίνι Κοσμάς).

Αναπληρωματικοί: Ρενιέρης Γιώργος, Χαλβατζή Ορφέας, Νομικός Γιώργος, Λυγνός Λευτέρης, Νομικός Μανώλης, Μαρίνι Κοσμάς, Δακουτρός Μάρκος.

Αναγέννηση Νάξου(Φλεριανός): Χαμηλοθώρης, Δεγαϊτας, Δεγαϊτας τΖ., Παπανικολάου, Ζήνδρος, Βαγένας, Λικα, Λαγογιάννης, Παπακωνσταντής, Σάντα(C), Ζούλης(46' Φακίνος)Αναπληρωματικοί: Φακίνος,Σιδέρης

Διαιτητές: Κουζούμης - Αλιφραγκής - Ζώρζος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares