Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 13:31

Τα βήματα χαράς και ελπίδας του Γιάννη Παπαστεφανάκη στη Σύρο [βίντεο]

Οι στιγμές που ζήσαμε παρέα με τον Γιάννη Παπαστεφανάκη στο final-4 Κ14 της Σύρου θα μείνουν αξέχαστε σε όλους μας και για πολλούς από εμάς θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη για το αν θα πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα.

Αφού μας συγκλόνισε με τα όσα είπε, αφού έδωσε μαθήματα για την πραγματική διάσταση του ποδοσφαίρου και της φιλοσοφίας που θα πρέπει να διέπει όλους μας, αφού μας συγκίνησε, στο τέλος μας συγκλόνισε, κάνοντας λίγα βήματα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων με τη βοήθεια του προέδρου Ειρηναίου Φρέρη και του πατέρα του Κώστα.

Η χαρά του Γιάννη, του πατέρα του Κώστας και του Ειρηναίου Φρέρη, όπως καταγράφονται στο βίντεο μαρτυρούν πολλά...

Ειλικρινά, μία και μόνο μία ευχή θέλουμε να δώσουμε: ''Ραντεβού του χρόνου, στο ίδιο γήπεδο και με την ίδια κάμερα να καταγράψουμε τα βήματα που θα έχει κάνει μόνος του ο Γιάννης Παπαστεφανάκης ''.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων και προσωπικά τον πρόεδρο Ειρηναίο Φρέρη για την κορυφαία αυτή γεμάτη μηνύματα κίνηση...

Γιάννη σε αγαπάμε... Γιάννη σε ευχαριστούμε !

 

 

 

?Αλήθεια τι να σχολιάσεις; ?Αφού μας συγκλόνισε με τα όσα είπε, ?αφού έδωσε μαθήματα για την πραγματική διάσταση του ποδοσφαίρου και της φιλοσοφίας που θα πρέπει να διέπει όλους μας, ?αφού μας συγκίνησε, ?στο τέλος μας συγκλόνισε, κάνοντας λίγα βήματα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων με τη βοήθεια του προέδρου Renos Freris και του πατέρα του Kostis Papastefanakis . Ειλικρινά, μία και μόνο μία ευχή θέλουμε να δώσουμε: ''Ραντεβού του χρόνου, στο ίδιο γήπεδο και με την ίδια κάμερα να καταγράψουμε τα βήματα που θα έχει κάνει μόνος του ο Giannis Papastefanakis ''. ? Μπράβο Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων και Renos Freris για την κορυφαία αυτή γεμάτη μηνύματα κίνηση... ❤️Γιάννη σε αγαπάμε ❤️Γιάννη σε ευχαριστούμε !

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares