Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 09:50

Στην Αυστρία με την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Κάτρης

Ανάμεσα στους τρεις νεαρούς από την Κ19 που θα πάρει μαζί του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή για την Αυστρία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα είναι ο συριανός ποδοσφαιριστής Γιώργος Κάτρης.

Ο Γιώργος Κάτρης και οι συμπαίκτες του πραγματοποίησαν το «άλμα» από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, χωρίς να περάσουν από το ενδιάμεσο στάδιο του Παναθηναϊκού Β΄.

Ο Γιώργος Κάτρης που αγωνίζεται ως Σέντερ μπακ, είναι γεννημένος τον Οκτώβριο του 2005. Αγωνιζόταν Αίαντα Σύρου και στη Μικτή Κυκλάδων. Μετά από μία καταπληκτική χρονιά και πέρασε δοκιμαστικά για να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021.

Τη σεζόν 2021/22 ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Κ17, τον Ιούλιο του 2022 διακρίθηκε στο τουρνουά Πούσκας στη Βουδαπέστη και φέτος κατέγραψε 17 συμμετοχές με την Κ19.

Οι δύο παίκτες που επίσης θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία είναι ο επιτελικός χαφ Δημήτρης Καλοσκάμης, ο οποίος είχε κάνει προπονήσεις και μέσα στη χρονιά με τους «μεγάλους» και μάλιστα είχε παίξει σε «οικογενειακό» φιλικό εναντίον της Β΄ ομάδας στα μέσα Απριλίου, όπως επίσης και ο Αλβανός διεθνής αμυντικός, Έλτον Φικάι.

Οι τρεις νεαροί μετείχαν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Κορωπί. Αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή και στην Αυστρία για το βασικό στάδιο, που ξεκινά σήμερα Κυριακή και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου στο Bad Erlach.

ΚΑΤΡΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares