Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 14:24

Μελίνα Εμμανουηλίδου΄ ‘Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν είναι ένα πολύ σοβαρό σωματείο’ .

EMMANOUHLIDOU

Είναι ικανή, εξελίσιμη, έξυπνη και έχει όλο το μέλλον μπροστά της προκειμένου να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική καριέρα στο βόλει. Είναι μόλοις δεκαεννέα χρόνων και ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν αποτελεί για την ίδια την καλύτερη δυνατή συνέχεια για την καριέρα της. Η κεντρική της ομάδας της Νάξου Μελίνα Εμμανουηλίδου δηλώνει έτοιμη για σκληρή δουλειά και υπόσχεται να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

EMMANOUHLIDOU

Της Νάνση Χερουβείμ, Sport Cyclades
 
Είναι ικανή, εξελίσιμη, έξυπνη και έχει όλο το μέλλον μπροστά της προκειμένου να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική καριέρα στο βόλει. Είναι μόλοις δεκαεννέα χρόνων και ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν αποτελεί για την ίδια την καλύτερη δυνατή συνέχεια για την καριέρα της. Η κεντρική της ομάδας της Νάξου Μελίνα Εμμανουηλίδου δηλώνει έτοιμη για σκληρή δουλειά και υπόσχεται να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

NAXOS sima vofanon-Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου για τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν το διάστημα που είσαι μέλλος του;
Το κλίμα είναι εξαιρετικό μέχρι στιγμής, με όλα τα κορίτσια έχουμε πολύ καλές σχέσεις και όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε όλο και περισσότερο. Η Θετική αύρα που υπάρχει στην ομάδα μας βοηθά να γινόμαστε όλο και καλύτερες στις προπονήσεις. Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν είναι ένα πολύ σοβαρό σωματείο και σε αυτό έχει συμβάλει στο μέγιστο η διοίκηση μας που μας έχει βοηθήσει πολύ με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μη νιώθουμε ελλιπείς.
-Είναι αυτή η επιλογή η καταλληλότερη για σένα τελικά; Είχες κάποια άλλη πρόταση πλην αυτής που τελικά επέλεξες;
Είχα δεχτεί και άλλες προτάσεις εντός αλλά και εκτός Αθηνών, ο λόγος που δεν τις επέλεξα ήταν γιατί εδώ στη Νάξο βρήκα το κατάλληλο κλίμα ομάδας, οι συγκυρίες ήταν ιδανικότερες με αποτέλεσμα να χρειαστώ πολύ λίγο χρόνο για να μετακομίσω εδώ στο νησί. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω.
-Ακολουθούν δυο διαδοχικά φιλικά την Πέμπτη και το Σάββατο κόντρα στους Ίωνες. Τι περιμένετε να δείτε από αυτό;
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται τόσο καιρό να βγει τελικά στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει το καλύτερο αποτέλεσμα στο πρώτο μας φιλικό. Σαφώς και θα υπάρχει το αναμενόμενο άγχος και στρες αλλά εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να δείξουμε πως όλα όσα μάθαμε μέχρι τώρα δεν πήγαν στράφι. Επιθυμούμε να δικαιώσουμε τον προπονητή μας έστω και άτυπα λόγω του φιλικού χαρακτήρα που θα έχουν οι δυο αναμετρήσεις.
-Σε τι επίπεδο βρίσκεται η ομάδα αυτή τη στιγμή; Είναι το επιθυμητό ή έχετε ακόμη δουλειά για να δέσετε;
Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας, κάποια πράγματα έχουν βέβαια αρχίσει να βγαίνουν σιγά-σιγά έπειτα μετά από αρκετή κούραση και σκληρή δουλειά και θέλουμε η συνέχεια μας να είναι ανάλογη τωνSIMA VOLLEY-BASKET προηγούμενων. Σαφώς και έχουμε μέλλον ακόμη προκειμένου να πιάσουμε το 100% της απόδοσης μας, αυτό όμως δεν μας απαγορεύει να είμαστε αισιόδοξες και να πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Ο χρόνος είναι αυτός που θα μας δώσει αυτό που μας λείπει τώρα και θα μας έχει έτοιμες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
-Στον Πανναξιακό Α.Ο.Ν μετακόμισαν εκτός από εσένα δυο ακόμη συμπαίκτριες σου από την Άρτεμις Κορυδαλλού. Αυτό βοήθησε στην πιο γρήγορη προσαρμογή σου στο νέο σου σπίτι;
Φυσικά και με βοήθησε ότι δυο συμπαίκτριες μου επέλεξαν τον ίδιο σύλλογο με μένα για το επόμενο βήμα στην επαγγελματική τους ζωή άλλωστε αυτό ήταν το βασικό μου κίνητρο προκειμένου να έρθω εδώ που είμαι τώρα. Και η Ξένια αλλά και η Ρούλα με στηρίζουν πολύ μέσα στο γήπεδο και μου δίνουν σιγουριά και δύναμη στις κινήσεις μου αλλά και εκτός γηπέδου αποτελούν την παρέα μου καθώς και το συνδετικό μου κρίκο με τα υπόλοιπα κορίτσια προκειμένου να έρθουμε ακόμη πιο κοντά.
-Πως κρίνεις τη διοίκηση του συλλόγου σου μέχρι τώρα; Σας στηρίζουν στο βαθμό που όλες επιθυμείτε;
Συγκεκριμένα απέναντι μου ήταν απίστευτη η επικοινωνία που είχαμε με τη διοίκηση, με στήριξαν και συνεχίζουν να το κάνουν κάθε στιγμή στο έπακρο μας προσφέρουν σε όλες μας απλόχερα τη στήριξη τους. Ειδικά τώρα που αντιμετώπισα έναν τραυματισμό έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον μου πρόσφεραν κάθε δυνατή φροντίδα και με έκαναν να νιώσω ασφάλεια. Η δική μας διοίκηση απέχει έτη φωτός , είναι παρόν σε κάθε μας προπόνηση και συμβάλει ουσιαστικά σε κάθε μας βήμα.
-Ποιός είναι ο βασικός σας στόχος στο πρωτάθλημα;
Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο στόχος μας από την άνοδο μας στην Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών και θα προσπαθήσουμε πολύ για να τον πετύχουμε. Ακόμη θέλουμε να έχουμε καλή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα ως Πανναξιακός Α.Ο.Ν καθώς θα ευχαριστήσουμε έτσι τον κόσμο μας αλλά θα δικαιωθούμε ταυτόχρονα και εμείς οι ίδιες παίρνοντας την επιβράβευση για τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης σεζόν.
-Το πρώτο σας παιχνίδι είναι εντός έδρας απέναντι στον Ζαόν. Είναι ένα συν ότι θα έχετε την παρουσία του κόσμου σας στο γήπεδο;
Σίγουρα θα είναι ένα συν για μας καθώς πιστεύουμε ότι η στήριξη θα ναι μεγάλη ψυχολογικά. Θέλουμε το γήπεδο να γεμίζει σε κάθε μας παιχνίδι. Βέβαια από τη μιά αυτό μας δίνει δύναμη αλλά από την άλλη μας προσθέτει άγχος γιατί περιμένουν πολλά από όλες τις κοπέλες . Παρ όλα αυτά στο τέλος νομίζω πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα μπορέσουμε να τους δικαιώσουμε.
-Οι άνθρωποι του νησιού είναι αρκετά δεμένοι με το σύλλογο. Βαραίνει το έργο σας παραπάνω γνωρίζοντας ότι περιμένουν πολλά από τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν;
Κατά ένα ποσοστό μας προσθέτει ένα παραπάνω βάρος να γνωρίζουμε πως στηρίζονται πάνω μας για την καλή φήμη αλλά και πορεία της ομάδας. Οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα που θα έρθει θα φέρει πέρα από την προσωπική και τη γενικότερη πικρία στις τάξεις του Νησιού. Δεν θέλουμε επουδενί να τους προσφέρουμε κακό θέαμα ίσως όμως σε κάποιο αγώνα να συμβεί. Εμείς ζητάμε την κατανόηση τους και παρ ότι οι ευθύνες μας είναι μεγάλες η στήριξη τους θα μας δώσει δύναμη ώστε να συμβούν όλα όσα ονειρευόμαστε γι’ αυτή τη χρονιά.
-Ποιά είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του βόλεϊ στη Νάξο αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Τι είναι αυτό που λείπει;
Το βόλεϊ γενικώς στην Ελλάδα δεν το αφήνουν να εξελιχθεί και να πάρει τα παραδείγματα από το Εξωτερικό που είναι πάρα πολύ μπροστά και σε επίπεδο αλλά και σε εγκαταστάσεις. Εδώ στη Νάξο κάνουν μεγάλη προσπάθεια από τις ακαδημίες ακόμη και δίνουν το σωστό κίνητρο έτι ώστε τα νέα παιδιά να το επιλέξουν και να βιώσουν εκ των έσω όλα τα συναισθήματα που το άθλημα αυτό προσφέρει.
-Πως πήρε την απόφαση να ασχοληθείς με το βόλεϊ; Τι σου έδωσε το ερέθισμα;
Βασικά είχα ασχοληθεί σε μικρότερη ηλικία με την ενόργανη αλλά και το μπαλέτο αλλά με σταμάτησαν λόγω ύψους. Μου άρεσε πολύ όμως ο αθλητισμός και ήθελα να συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί του. Το ερέθισμα να επιλέξω το βόλεϊ μου το έδωσε μια φίλη στο σχόλιο, με παρότρυνε να αρχίσω να παίζω , το ξεκίνησα και δεν το μετάνιωσα ποτέ έτσι σήμερα βρίσκομαι εδώ. Αυτή η απόφαση με ευχαριστεί ιδιαίτερα και νιώθω ιδιαίτερα τυχερή που είχα κάποιον να μου κάνει την πρόταση την κατάλληλη στιγμή και τελικά δεν τα παράτησα.

EMMANOUHLIDOU1

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares