Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 19:54

O Δημήτρης Σκούνας προπονητής του ΑΟ Πύργου

Στην εμπειρία και την ικανότητα του Δημήτρη Σκούνα θα εμπιστευτεί την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Πύργου η διοίκηση του συλλόγου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία, πράγμα που επιτεύχθηκε, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα.

Ο έμπειρος τεχνικός εκτός του χτισίματος της ομάδας μετά την παύση της λόγω των γνωστών προβλημάτων με το μητρώο, καλείται να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος φυσικά παραμένει στον σύλλογο, έχοντας πλέον επιφορτισμένο ρόλο ως επικεφαλής της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, που έχει αναπτυχθεί σημαντικά.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Σκούνα.

Στις συζητήσεις με τον έμπειρο προπονητή διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας, κάτι που μας χαροποίησε.

Με τεράστια εμπειρία σε πάγκους συλλόγων που είχαν επιτυχημένες πορείες αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο, ο Δημήτρης Σκούνας φαντάζει ως ο ιδανικός τεχνικός για την επιστροφή της ομάδας μας στις επίσημες διοργανώσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος παραμένει στον σύλλογο, έχοντας πλέον επιφορτισμένο ρόλο ως επικεφαλής της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Στην 30χρονη πορεία του ως προπονητής, μεταξύ άλλων, έχει επτά (7) πρωταθλήματα - ανόδους με τις ομάδες Ναυπακτιακό Αστέρα (3 φορές), Αγερσανι Νάξου, ΑΕ Χανιά, ΑΕ Ρόδου και Πανναξιακό, ενώ έχει διατελέσει προπονητής στη νεανική ομάδα του ΠΑΣ Νάξου.

Σαν ποδοσφαιριστής, οι παλαιότεροι τον θυμούνται από την καριέρα του στην Α΄Εθνική με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί σε: Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσεραϊκό και Σκόντα Ξάνθης.

Είμαστε περήφανοι που ένας άνθρωπος με τόσο σημαντικές παραστάσεις θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares