Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 17:34

Έλαβε πρόσκληση συμμετοχής στη Εθνική η Ελλάς Σύρου

Μεγάλη μέρα για το ποδόσφαιρο της Σύρου και την Ελλάς είναι η σημερινή, καθώς πλέον γίνεται η πρώτη ομάδα της πρωτεύουσας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη μας για τις ενέργειες που είχαν γίνει, σήμερα η ΕΠΟ έστειλε πρόσκληση στην Ελλάς Σύρου για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως σας ενημερώσαμε και πριν λίγες ημέρες, η Ελλάς Σύρου σαν καλύτερη 4η ομάδα στην ειδική βαθμολογία της ΕΠΟ στα μπαράζ ανόδου, είχε τον πρώτο λόγο να αγωνιστεί στην Γ Εθνική.

Η ΕΠΟ έστειλε επίσημα πρόσκληση στο Συριανό σωματείο, ώστε να δηλώσει μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 την πρόθεση του σχετικά με το αν επιθυμεί να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Η διοίκησης της Ελλάς πλέον είναι έτοιμη για να απαντήση θετικά στη μεγάλη πρόκληση, που θα βρει το Συριανό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στη Γ Εθνική κατηγορία.

Στα σύγχρονα χρόνια του Συριανού ποδοσφαίρου δεν έχει ξανασυμβεί αυτό, καθώς ακόμη και το 2017 που ο Α.Ο Σύρου ανέβηκε στην κατηγορία (δεν αγωνίστηκε), αυτή ήταν η 4η Εθνική κατηγορία μετά την Superleague1, Superleague 2 και FootballLeague.

Νίκος Ζιάβρας, Άκης Πύργος, τα μέλη του Δ.Σ και οι χορηγοί της ομάδας θα βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου και τη νέα χρονιά, με στόχο επιτέλους το Συριανό ποδόσφαιρο να ανέβει επίπεδο και κάθε Κυριακή να βλέπουμε ιστορικές ομάδες να ταξιδεύουν στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares