Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 16:57

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Μία ανάσα από τη Γ' Εθνική η Ελλάς Σύρου

Ευχάριστα είναι τα νέα για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, καθώς έγκυρες πληροφορίες που έφρασαν στο site μας αναφέρουν ότι θα αποκατασταθεί η «αδικία» που συντελέστηκε με τη μη κάθοδο στον αγώνα του Αστέρα Βάρης, που δεν επέτρεψε στην Ελλάς Σύρου να διεκδικήσει εντός γηπέδου και τις τελευταίες πιθανότητες που είχε για να ανέβει στη Γ' εθνική..

Συγκεκριμένα, η Ελλάς Σύρου και η ΕΠΣ Κυκλάδων έχουν υποβάλει εδώ και ημέρες το σχετικό αίτημα προς την ΕΠΟ υπογραμμίζοντας το μείζον θέμα. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το θέμα συζητήθηκε στην τεχνική επιτροπή της Ε.Π.Ο κατά την σημερινή της συνεδρίαση, μέσα από την οποία αποφασίστηκε πως ο πίνακας με τις ομάδες της Superleague 2 (που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, ή δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής) θα συμπληρωθεί από ομάδες της Γ Εθνικής.

Ταυτόχρονα ο πίνακας των ομάδων της Γ Εθνικής θα συμπληρωθεί με τις καλύτερες τέταρτες των ομίλων που προκύπτουν σε ειδική βαθμολογία. Θυμίζουμε πως η Ελλάς Σύρου έχασε την άνοδο μέσω της τρίτης θέσης για 1 γκολ!!! όταν ο Αστέρας Βάρης δεν ταξίδεψε στην Σύρο για τον αγώνα με την Ελλάς.

Όταν όλα ολοκληρωθούν και τυπικά, η Ελλάς Σύρου αναμένεται να πάρει και επίσημα το «εισιτήριο» για τη Γ Εθνική κατηγορία και παράλληλα θα γίνει η πρώτη συριανή ομάδα που θα συμμετάσχει σε αυτή.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες... 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares