Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 18:48

Άρης Πετρούπολης: Πρώτη μεταγραφή ο Παλτόγλου

Μετά την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ο Άρης Πετρούπολης προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική ενέργεια.

Στην ιστορική ομάδα εντάχθηκε ο 19χρονος Γιάννης Παλτόγλου, γιος του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρη.

Το νέο απόκτημα των περσινών φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μέτρησε φέτος 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Superleague 2 ως ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, ενώ, τα τελευταία δυο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα νέων στην συγκεκριμένη κατηγορία όντας ο πολυτιμότερος παικτης.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική ενέργεια για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης στο δυναμικό της ομάδας μας εντάσσεται ο νεαρός και ελπιδοφόρος, Γιάννης Παλτογλου. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 19 χρονών (29/6/2004) και προέρχεται από την ΠΑΕ Αιγάλεω μετρώντας μάλιστα εννέα εμφανίσεις τη φετινή χρονιά που ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Τα τελευταία χρόνια ο 19 χρόνος μέσος αποτέλεσε το βαρόμετρο της ομάδας νέων του Αιγάλεω όντας ο κορυφαίος παίκτης της αφού τις σεζόν 2021-2022 και 2022-2023 πανηγύρισε δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα ως αρχηγός της ομάδας. Μάλιστα πριν από ένα χρόνο με δικό του τέρμα το Αιγάλεω κατέκτησε την πρώτη θέση στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Superleague 2 στον τελικό με την Κηφισιά. Πριν από το Αιγάλεω, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής του Πανερυθραϊκου. Καλωσορίζουμε το Γιάννη Παλτόγλου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με πολλές επιτυχίες

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares