Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 13:33

Ο ΠΑΣ Νάξου και ο ΑΜΣ Φιλωτίου για το Κύπελλο Ήθους

Δείτε τι έγραψαν στις επίσημες σελίδες τους ο ΠΑΣ Νάξου και ο ΑΜΣ Φιλωτίου για τις βραβεύσεις τους με το Κύπελλο Ήθους της ΕΠΣ Κυκλάδων.

ΠΑΣ Νάξου

Το ποδοσφαιρικό ήθος για εμάς στον ΠΑΣ Νάξου είναι μία αξία αλληλένδετη με τα πιστεύω μας.
Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που για ακόμη μία φορά ο σύλλογος μας βραβεύθηκε με τον τιμητικό τίτλο του Κυπέλλου Ήθους της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Η βράβευση έγινε κατά την διεξαγωγή της Γενική Συνέλευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων και απονεμήθηκε από το μέλος της ΕΠΣΚ, κ. Παναγιώτη Κουλουμπή στον Πέτρο Μαράκη.
Ο τίτλος απονέμεται στις ομάδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν είχαν τιμωρημένους με κόκκινη κάρτα ποδοσφαιριστές. Συγχαίρουμε τον ΑΜΣ Φιλωτίου, που βραβεύθηκε μαζί με εμάς.
Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Κυκλάδων για την απονομή, αλλά και την πρωτοβουλία της να βραβεύει κάθε χρόνο σωματεία και παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Εκτός από το όμορφο ποδόσφαιρο και τη χαρά των μικρών αθλητών του συλλόγου μας, στόχο για τη σεζόν 2023-2024 είναι και πάλι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ήθους...

ΑΜΣ Φιλωτίου 

Το τμήμα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλογου Φιλωτίου Νάξου ''Ο ΖΕΥΣ'', βραβεύτηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων με το ΚΥΠΕΛΛΟ ΉΘΟΥΣ.
Μία βράβευση που έχει καθιερωθεί να απονέμεται κάθε χρόνο από την ΕΠΣ Κυκλάδων στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης, σε ομάδες που δεν δέχτηκαν ούτε μια κόκκινη κάρτα καθ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
Η βράβευση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας και δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών των προπονητών μας Νίκος Λεγάκης - Νίκος Σπαης , των παιδιών μας και του ΔΣ. Καθημερινός στόχος του συλλόγου μας είναι η καλλιέργεια αθλητικού ήθους και ομαδικού πνεύματος και η προσπάθεια να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας τα ιδανικά του αθλητισμού δίνοντας έμφαση στην αξία της συμμετοχής και την ευγενή άμιλλα.
Ο Γενικός Αρχηγός Ιωάννης Κουκουβίνος εκπροσώπησε τον σύλλογό μας στην Γ.Σ. και είχε την τιμή να παραλάβει το βραβείο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares