Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 11:27

Ξανά υποψήφιος ο Γιώργος Στεφανάκης | Για να το κάνουμε το όραμα μας πράξη

Μετά από μία θητεία με πολύ δουλειά και σημαντικό έργο στις σχολικές υποδομές της Σαντορίνης και σε άλλους τομείς όπως ο αθλητισμός, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν επιτυχημένος επιχειρηματίας, Γιώργος Στεφανάκης θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον συνδυασμό ''Σαντορινιό Όραμα''.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού για την υποψηφιότητα του:

 Το "Σαντορινιό Όραμα" δυναμώνει!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ
Μαζί μας, υποψήφιος για τις δημοτικές εκλογές ο Γιώργος Στεφανάκης .
Κάτοικος Εμπορείου όπου διαμένει με τη σύζυγό του Αργυρούλα Δαρζέντα και τα τρία παιδιά του.
Επιτυχημένος επαγγελματίας ο Γιώργος, τυγχάνει της καθολικής αποδοχής των συμπολιτών του για το ήθος και την εντιμότητα του.
Υπεύθυνος και ενεργός πολίτης με έντονη κοινωνική παρουσία και πλούσια εθελοντική προσφορά.
Καταξιώθηκε στη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού .
Επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο και παρήγαγε σημαντικό έργο στον τομέα της αναβάθμισης των σχολικών υποδομών ολόκληρου του νησιού και της υποστήριξης του έργου των αθλητικών Σωματείων της Σαντορίνης.
Στρατεύεται και πάλι με αποφασιστικότητα στον αγώνα του"Σαντορινιού Οράματος", έχοντας ως στόχο τη συνέχιση και ολοκλήρωση του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της Σαντορίνης που υλοποιεί η σημερινή Δημοτική Αρχή .
Ο Γιώργος Στεφανάκης αποτελεί προστιθέμενη αξία για το Συνδυασμό μας και τον υποδεχόμαστε με χαρά.
Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Γιώργο!
Καλό αγώνα και καλή μας επιτυχία!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο Γιώργος Στεφανάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Όταν το 2019 έλαβα την τιμητική πρόταση για να συστρατευτώ στο πλάι του Αντώνη Σιγάλα και των υπόλοιπων μελών του συνδυασμού ''Σαντορινιό Όραμα'' δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή.

Η αγάπη για τον τόπο μου, τους ανθρώπους του και πολύ περισσότερο για τη νεολαία, έκανε επιτακτική την ανάγκη να μετουσιώσω σε πράξεις όλα όσα είχα μέσα στο μυαλό μου και θα λειτουργούσαν σε όφελος του νησιού μας.

Το κοινό ''Σαντορινιό Όραμα'' που μας συνδέει με τον δήμαρχο και τους συνυποψηφίους μου συνεχίζεται. Ευχαριστώ τον Αντώνη Σιγάλα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την στήριξη του στην παρέμβαση που επιχείρησα ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος παιδείας στο σύνολο των σχολικών κτιρίων του νησιού μας.

Την τετραετία 2019 - 2023 έγιναν πολλά και είναι όλα καταγεγραμμένα. Καταγεγραμμένος όμως είναι και ο σχεδιασμός αυτής της δημοτικής αρχής για την επόμενη τετραετία. Αυτόν τον σχεδιασμό, αυτό το πλάνο, αυτό το όραμα θα παλέψω μαζί με τους συνυποψηφίους μου για να το κάνουμε πράξη.

Για τους ανθρώπους, για τη νεολαία και τα παιδιά του νησιού μας. Για τη Σαντορίνη που αξίζουμε...

 

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares